Wednesday, September 14, 2011

Pre-Wedding Eira Syazira & Azad Jazmin

assalamualaikum u ol..


pada 12 September lalu, pasangan yang bakal bernikah pada Jumaat ni
telah mengadakan sesi photoshoot untuk gambar pra perkahwinan mereka..
sesi ini dijalankan di sekitar Putrajaya..
Eira dan Azad mengenakan pakaian tajaan Hairi Tajuddin..
pasangan ni akan bernikah pada 16 September ini jam 8 malam di kediaman Eira 
yang berlangsung di Putrajaya..
jom kita lihat gambar2 menarik Eira Syazira & Azad Jazmin ni..
cantik sangat tau...=)




















kredit gambar : Phosgraphis Photography

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

6 comments:

anisalya said...

eira syazira memang cantik!!!

^^nu[dd]yra^^ said...

menarik jer photoshoot pra wedding diorg ;p

pinoc said...

laaa, diorg ni nk kawen rupenye... nmpak nor la sy ni katak bwh tempurung.

sweet ar...kehkeh

erin_cool said...

I like...santek!!!

maya anis said...

giler cantekkk!

Rara Farah said...

awesome photo dye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...