Monday, September 26, 2011

Nabil & Nazirah Nikah 30 September

assalamualaikum u ol..

tahun 2011 ni tahun artis kahwin kot..
memang ramai artis kahwin..
kalau tak caya korang tengok lah post2 lama KIC tu..
penuh tentang perkahwinan artis..

semalam Memey Suhaiza & Norman Hakim bernikah..
lepas ni giliran nabil dan juga bakal isterinya, Nazirah Ayub pula..
majlis Nabil pun tak kurang hebatnya..
pasangan ni akan di satukan pada 30 September ni..
majlis pernikahan diadakan selepas solat jumaat di Masjid Sultan Mizan Putrajaya..
dan majlis resepsi nya akan diadakan di I-City Shah Alam pada 2 Oktober ni..
ala2 wonderland tau..berkonsepkan fairy tale dan persandingan dalam taman..
mesti hebat majlis pasangan ni..
tak sabar KIC nak tengok..=)



  
sangat2 unik dan menepati tema perkahwinan mereka..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

fA!Z said...

wah wah.. buat kat i-city.. best tuu! :D

encikfaiz.blogspot.com

Zul Fattah said...

klas posmen g2.. haha ..cute

azam said...

salam singgah kenalan

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Phat said...

artis kawen kompom meriah tp x tau la tahan lama ke x?

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/shopping-barang-baby-lagi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...