Sunday, September 18, 2011

(Gambar) Majlis Persandingan Ashraf Muslim & Dayana

assalamualaikum u ol..




seperti yang kita tahu pelakon Ashraf Muslim telah melangsungkan pernikahan 
pada 1 Syawal lalu di Mekah..
setelah kembali ke tanah air selepas bergelar suami kepada Dayana, 
pasangan ni telah mengadakan majlis persandingan di rumah pengantin perempuan 
di Villa Bestari, Kg Sg Pasu, Gombak..
majlis berkonsep kan perkahwinan Inggeris dan 
pasangan ni mengenakan persalinan rekaan Ezuan Ismail..
cantik sangat pasangan ni..
tahniah kepada Ashraf dan Dayana..








sweet kan pasangan ni..
suka KIC tengok..
selamat pengantin baru KIC ucapkan pada pasangan ni..
moga berkekalan ke akhir hayat..=)


kredit gambar: Gua Malaysia

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

15 comments:

Rozuan Ismail said...

semoga mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat

ummi anum said...

cantikkk...semoga kekal bahagia....

cik pulau said...

moga kekal hingga ke akhir hayat..

halidaRahman said...

sepadan

erin_cool said...

Semoga berbahagia selama-lamanya...congratess!!!!!

nabilfahmi91 said...

sama cantik dan sama padan...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sweetttttt couple... =)

Sufisky Lass said...

muke kak dayana tu sekali tengok macam sheera iskandar pon ade , lol , or it is just me ? ermm anyone ?

fiq. said...

isteri si ashraf ni nampak ayu je, mata dia redup, =]

Izreen said...

semoga bahagia hingga ke akhir hayat

anisalya said...

sweet sangat!!!

nureenina said...

comeynye~ moga kekal :)

SHaRKFiQ SSM said...

semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat.. Ameen..


btw, slalu org paki lens tyme kawin, tp acap ni pakai spek plak..hehehe~

kayrul-shah said...

cantik sangat baju-baju diorang

ary said...

pelamin rekaan https://www.facebook.com/pages/Raja-Nurul-weddingfloral-artistevent/219472748080902

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...