Saturday, September 24, 2011

Memey Suhaiza & Norman Hakim Dah Nikah

assalamualaikum u ol..

pada tanggal 24 September 2011 pada jam 5.10 petang tadi..
dengan sekali lafaz, Memey dan Norman Hakim sah menjadi suami isteri..
majlis diadakan di kediaman Memey di Felda Tenggaroh, Kota Tinggi Johor..
pasangan ni dinikahkan oleh jurunikah dengan 
mas kahwin RM22.50 dan wang hantaran RM24000..

Tahniah KIC ucapkan kepada pasangan ni..
moga masjid yang dibina ni berkekalan hingga akhir hayat..
esok pasangan ni akan mengadakan majlis persandingan di kampung Memey..
moga majlis mereka ni berjalan lancar..


suasana semasa majlis pernikahan pasangan ni..




SUDAH SAH... Norman dan Memey diapit anak-anak Norman, selepas majlis akad nikah.

pix_gal0









jom tengok pula gambar2 Pre-Wedding Memey dan Norman..


Kredit gambar: AnnasEaskey Photography, Twitter Ezuwan Ismail


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

annaseskey pnye gmbr ek..??

hmm...

ok2..

KIC said...

zulhilmi.tempoyak:

yang paling atas je pic yg diambil oleh annas..
yang lain oleh ezuwan ismail-fashion designer..

Kongsi Apa2 Aje said...

salam BW

tahniah kepada dorang..moga berkekalan yer...amin

* tapi kenapa mimie mekup tebal sgt..x sesuai lah dgn dia. admin lagi suka tgk dia mekup biasa2 jer (^_^)

silau2 lah blog kongsi jgk yer. kongsi jer apa2 aje..mekasih

maizatulsuraya said...

muka memey mcm something lah. something bothering, atau tak naik seri pengantin. hurm. wonder jgk ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...