Thursday, September 8, 2011

Eira Syazira & Azad Jasmin NIKAH 16 September

assalamualaikum u ol..




KIC minat dengan dua orang artis yang sedang menghitung hari bahagia ni..
sama cantik sama padan..sweet sangat..
bertambah romantik sejak dua menjak ni...=)
teringat kata2 Eira dia minat dengan muka Azad yang ala2 Hindustan gitu..huhu..
korang pun mesti dah tau tentang kisah percintaan 
pelakon dua sejoli ni..sebab artis ni tak berahsia pun..
mereka memang mengaku mereka telah bercinta sejak 3 tahun lalu..
cuma tunggu masa je untuk mendirikan rumah tangga..
akhirnya pelakon popular Eira dan Azad akan disatukan pada 16 September ni..
wahhh..tetiba je kan..
tapi elok juga kan..
benda baik bagus sangat di percepatkan..
sekarang ni memang musim artis kahwin..

seminggu sebelum pasangan artis ni akan dinikahkan..
pelakon Faezah Elai akan bernikah dengan jejaka pilihan nya..
KIC ada buat entry tentang Faezah Elai menghitung hari bergelar isteri..
bukan ke Faezah elai ni bekas kekasih Azad..
wahhh..berlumba2 nak kahwin ye..
nasib tak pilih hari yang sama..huhu
tapi Azad memang tak jemput Faezah elai pun datang majlis dia..
nikah pada bulan yang sama..
majlis resepsi pun pada hari yang sama tu..
ehem2......macam nak balas dendam je..huhuhu...
jom kita baca apa kata Azad tentang isu balas2 dendam ni..


Pernikahan saya tidak ada kena mengena dengan dia (Faezah). Soal tarikh dan hal-hal perkahwinan telah kami serahkan kepada keluarga untuk tentukan kerana mereka lebih tahu mengenai urusan nikah kahwin.

Saya tidak akan menjemput dia atau sesiapa sahaja daripada keluarganya kerana masih kecewa dengan kontroversi yang melanda. Lagipun saya tidak nampak apa keperluan saya dan Eira untuk menjemput dia ke majlis perkahwinan kami.




sudah2 lah tu kan..benda lama buat apa kita kenang..
yang penting mereka ni bahagia..
tak ganggu sesiapa..
Eira dan Azad akan berbulan madu di Turki dan Indonesia..
ada yang taja tu..untung lah kan..=)
apa2 pun kita doakan lah semoga perjalanan majlis pasangan ni berjalan lancar..

selamat pengantin baru KIC ucapkan kepada Azad dan Eira..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

6 comments:

Mila Ahmad said...

memg cute..t dpt anak mesti cumell :)

Arra JaSmY said...

Diorg ni pasangan yang sweet.Dah nak kawen dah.

zulhilmi.tempoyak said...

spe ni...???

hahaha...

spe pon...
smog bhagia ye...

;)

Cik Jaja Sahaje said...

anak dieorg ni nti muke mst ala-ala mix..huhu

Nyamuk Terbang said...

alamak 16 september
bleh NT tumpang buat besday NT sekali
hehe

asfira aminuddin said...

congrats utk diorg. i mmg suka eira syazira ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...