Monday, September 19, 2011

Imej Bertudung SITI NORDIANA

assalamualaikum u ol..




dah lama KIC tak dengar kisah artis sorang ni..
tenggelam timbul je penyanyi Siti Nordiana atau lebih dikenali Nana..
tapi artis ni dulu pernah mengemparkan industri hiburan 
apabila berpakaian seksi pada satu majlis..
memang ramai terkejut bila Nana berpakaian macam tu..
sebab sebelm ni dia antara artis yang berpakaian sopan..
jadi bila dia pakai seksi, ramai peminat yang terkejut..
selepas tu macam2 kritikan yang Nana dapat..

tapi kali ni mungkin Nana belajar dari kesilapan..
mungkin juga hatinya dah terbuka..
baru2 ni Nana datang ke satu majlis dengan penampilan yang sungguh berbeza..
KIC tengok pun sejuk je mata memandang..
mungkin apa yang berlaku dulu ada hikmahnya..
ini lah penampilan terbaru Nana..




Sebenarnya saya sudah mula memakai tudung sejak bulan puasa yang lalu. Keputusan saya memakai tudung ini bukanlah disebabkan fesyen semata-mata, tetapi ini adalah imej terkini saya dan berharap ia akan kekal sampai bila-bila.

"Lagipun perubahan imej yang saya lakukan ini adalah satu kesedaran terhadap tanggungjawab sebagai seorang wanita muslim. Malah, ini juga adalah langkah awal untuk saya berubah ke arah menjadi seorang insan yang lebih baik.


alhamdulillah..
cantik Nana bertudung..
moga ia berkekalan sepanjang masa..

kredit gambar: Kosmo

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

8 comments:

Saiazuan said...

untong la lawa kan..pakai tudung pn cantik

♥ Elin ♥ said...

pakai tudung kan sopan...ari tuh masa muzik2 nana pakai seksi langsung x cantik..

shiema sufian said...

cantiknyaaa :D

Qaseh said...

anggunnya nana...semoga menjadi wanita muslim yg sejati

Cik Azizah said...

Alhamdulilah...lebih manis dan cantik nana bertudung...jijah peminat setia nana n arwah acik dulu..

erleena said...

wah mg cntik die nieh!

Mish Apple said...

cantik . .

cik najihah said...

cantik sangat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...