Monday, September 19, 2011

HANTU BONCENG Kutip RM8.35 Juta

assalamualaikum u ol..




tersenyum lah Ahmad Idham selaku pengarah filem Hantu Bonceng ni..
kutipan yang diperoleh filem ni adalah kedua tertinggi selepas filem KL Gangster..
wahhh..tak sangka gak filem ni dapat sambutan hangat..
filem ni mula ditayangkan diseluruh negara sejak 31 Ogos lalu..
tahniah juga pada pelakon yang menjayakan filem ni antaranya Zizan, Juliana Evans
Jue Aziz, Dottie, Tai dan Zahid..
filem ni pun dah mula ditayangkan di astro first dari 15 September..
tahniah untuk filem Hantu Bonceng ni..

sapa yang dah tengok filem ni?
apa pendapat korang tentang filem ni..?jom kongsi..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

6 comments:

m0sHiE~ said...

bagi aku, cter ni besh pe. even rmai org ckp tak besh la, ntah pape la.

ika said...

terbaik la

Cheek Eyka said...

giler kentang lawk citer nie...
lwk nye tang zizan kene rasuk 2 leh nyanyi lgu nobady lgik 2..pstu tang exsiden, leh lak zizan turun motor sbb nk elak kene langgr lori..pastu mse kt hospital 2 leh lak hntu pkai bju kemeja..=) giler kentang lawak..

aQ bgi 99/100 kt cter nie...

erin_cool said...

hahaha..aku dh tgk dh.cite dia best kelakar laa yg pntg..ziazan g 2 kann..

Mish Apple said...

tak tengak lagi . hak3 , tunggu kt rumah cd sampai .

eB ezrin said...

dh tgk, raserbyer citer tolong awek aku pontianak better kot? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...