Friday, September 9, 2011

(Gambar) Majlis Pernikahan Faezah Elai

assalamualaikum u ol..


hari ni telah berlangsungnya majlis pernikahan antara pelakon Faezah Elai 
dan juga penerbit drama Heykal Hanafiah..
lebih kurang jam 3.30 petang tadi dengan sekali lafaz dan
mas kahwin RM1100.00 Faezah sah menjadi milik Heykal..
majlis diadakan di Gelugor, P.Pinang..
cantik busana ilham dari pereka terkenal Hatta Dolmat..
KIC suka dengan rekaan Hatta Dolmat ni..
berseri2 pasangan ni..
tahniah KIC ucapkan pada Faezah dan juga Heykal..
moga berkekalan hingga akhir hayat..
jom kita layan gambar2 sepanjang majlis pernikahan ni di jalankan..















Kredit Gambar: Twitter Hatta Dolmat


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

5 comments:

fathiahRAIHANA said...

suka design Hatta Dolmat :)

cik pulau said...

Fuhhh. kawen dah faezah elai ni

echa takashimaya said...

faezah elai cantik!

hidayahjamal said...

kawin jugak faezah..samat ari ry KIC :)

Ceritera Anak Sampah said...

cantiknye die..
tp bju die over sgt la klu utk menikah..da cam bju reception.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...