Monday, September 5, 2011

FAEZAH Elai Menghitung Hari Bergelar Isteri

assalamualaikum u ol..


ramai betul artis yang bakal berkahwin selepas raya ni..
elok lah tu kan..benda baik..
antara yang akan mendirikan rumah tangga adalah 
pelakon Faezah Elai..
tinggal beberapa hari saja lagi dia akan bergelar isteri kepada penerbit drama,
Heykal Hanifah seorang duda..
walaupun sebelum ni Faezah didakwa merampas suami orang..
tapi dia menafikannya..
akhirnya pasangan ni akan bersatu tak lama lagi..




tanggal 9 September ni mereka akan bergelar suami isteri..
haaa..tinggal berapa hari je lagi..
mesti berdebar2 pelakon drama ni kan..
majlis resepsi pula akan diadakan pada November nanti..
apa2 pun kita doakan lah moga majlis pasangan ni akan berjalan lancar..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

3 comments:

mahfudzah said...

mesti kaye

farz zull said...

masing-masing tengah bahagia...;)

http://fadazaz.blogspot.com/2011/08/faezah-elai-beraya-di-rumah.html

kerja kosong said...

Semoga berbahagia menempuh alam baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...