Saturday, September 24, 2011

(Gambar) Kambing Panjat Pokok

assalamualaikum u ol..


gambar ni KIC jumpa di Yahoo.com..
agak tertarik..sebab KIC tak pernah tengok kambing panjat pokok..
gambar ni diambil di Morocco..
so nak bagi korang pelik juga..
tu yang KIC nak kongsi dengan korang ni..huhu..
























kambing pun berusaha nak cari makan..
sampai panjat2 pokok..
mungkin sebab daun pokok2 kat situ sedap dan berkhasiat kot..huhu



P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

Saiazuan said...

kambing evolusi menjadi monyet??

mcm ni lah said...

seperti bunga2 sakura gitu,. tapi bunga sakura berbentuk kambing,. ahahaha

Ceritera Anak Sampah said...

dashat lah!

erin_cool said...

ni kambing ke@kambing JADIAN nii???aneh,pelik tp benar kewww???hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...