Sunday, September 25, 2011

Lash Mokhtar Kecewa Miera Liyana & Shahz Jaszle Bercinta

assalamualaikum u ol..


sebelum ni KIC ade post tentang Shahz Jaszle Temui Cinta Baru
tentang percintaan antara Shahz Jaszle dan Miera Liyana..
yang ni bukan KIC buat cerita ye..
tapi pengakuan dari Shahz sendiri..
tak caya korang baca lah sendiri ye..

tapi baru2 ni dikatakan bekas kekasih Miera Liyana 
iaitu pelakon Lash Mokhtar begitu kecewa dengan pengakuan cinta Shahz dan Miera ni..
sebelum ni memang dikatakan Lash dan Miera ni pasangan yang bercinta..
tengok gambar pun korang dah boleh faham dah macam mana 
percintaan mereka ni..sangat2 mesra tu..
tapi tup2, Shahz mengaku bercinta pula dengan Miera..
dan diakui oleh Miera sendiri..
mana lah Lash ni tak kecewa kan..
tak ada angin tak ada ribut, tibe2 Miera mengaku bercinta dengan Shahz..
Lash tau pun melalui surat khabar..
keciannya lah ye..
dengarnya Miera tak bagi kata putus pun pada Lash, 
tapi gosip dia dengan Shahz dah tersebar hangat..
sabar je lah ye Lash..
dah tak ada jodoh kan..
ni KIC selitkan gambar kenangan Lash Mokhtar & Miera Liyana..








gambar2 kenangan Miera Liyana & Lash Mokhtar
hanya tinggal kenangan je lah ye..

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

8 comments:

Razil Tahir said...

mesranya gambar....

teh O beng said...

seksinya miera nih...

Kongsi Apa2 Aje said...

salam BW

wah..romantik yer gambar..hehe (^_^)

jom datang blog admin jgk yer.mekasih

m0sHiE~ said...

sexy siot si miera ni.

cottonlady said...

sgt mesra >.<

eszyamin said...

aku tak suka langsung dgn entri ni..pagi2 aku dh trbuat dosa..cmni ke perangai artis melayu islam kita?? geli..

farah hanim said...

seksi gile la miera nie
ish

Atiqah Razak said...

bagus lah tk dgn perempuan tu :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...