Thursday, September 15, 2011

Jennifer Lopez & Bradley Cooper Bercinta

assalamualaikum u ol..


ramai yang dah tahu hubungan Lopez dan suaminya, Marc Anthony
dah lama berlalu..
pasangan ni telah berpisah pada 15 julai lalu 
setelah tujuh tahun hidup sebagai suami isteri..
masih baru juga lah kan dia..
sebelum ni, pasangan ni dikatakan paling hot sekali..
KIC pun suka..
tapi nak buat macam mana..putus ditengah jalan..

tapi sekarang ni Lopez dikatakan telah menemui cinta baru..
dia dikatakan rapat dengan bintang popular, Bradley Cooper..
boleh tahan juga bintang popular ni..kacak..
Bradley ni bintang The A-Team..
mereka dikatakan pernah keluar dating bersama..


ala..apa salahnya kan..dua2 single...
padan lah juga..sama cantik..
buat apa kenang yang lama kan..
cari je yang baru..huhu..



tinggal kenangan..
Lopez dan Marc semasa hidup bersama..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

1 comment:

Saiazuan said...

brpisah? pasangan ideal la diorng ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...