Monday, September 5, 2011

Blogger Ni Dah KEMBALI

assalamualaikum u ol...

setelah lama bercuti dari update blog..
KIC kembali untuk melepaskan rindu yang terpendam..
bersawang dah blog KIC ni..
tak tau lah ada yang ingat lagi tak dengan KIC ni..
rindu kat korang semua..
rindu nak cerita isu2 semasa..
lepas ni KIC memang ada kelapangan masa..
dapat lah menghabiskan masa dengan blog tersayang ni..


apa2 pun KIC nak cari idea dan mood kembali untuk blog KIC ni..
harap ada lagi yang nak datang singgah blog KIC ni lagi..
hanya untuk berkongsi cerita dengan korang semua..
mana tau ada manfaat nya dari apa yang bakal KIC kongsi tu nanti..
apa2 pun...jumpa lagi nanti...
sayang korang semua...=)


5 comments:

aien hermionie said...

hai aien pendatang baru disini.. harap sudi tunjuk ajar aien

merahitujambu said...

masih bermood raya eh

YAYA AZURA said...

hi KIC...selamat hari raya..
mood berblog hilang bersama cuti raya..

nini said...

selamat hari raya.....=D

AyiLarimA said...

Holla holla,
selamat kembali berblog..
Mira datang ni..
lama x dgr cter KIC..
troskan usaha dalam b'blog ye..

Selamat Hari Raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...