Thursday, September 15, 2011

Disebalik Gambar Ini

assalamualaikum u ol..




KIC tertarik dengan gambar ni..
ada apa2 tak yang bermain di fikiran korang..
disebalik gambar ni, apa yang korang boleh nampak..?
mungkin kita boleh kongsi bersama....=)
KLU: lihat pada asap rokok..

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

10 comments:

azam said...

membazir dan membahayakan kesihatan

CikNyz said...

asap rrokok tue mcm meyerupai seorang perempuan

CikNyz said...

asap rokok tue meyerupai seprang perempuan dari pandangan sisi

eB ezrin said...

asap tuh :)
seksi ;p

kerja kosong said...

Ya! Asap tu mcm perempuan!!

Ceritera Anak Sampah said...

nikotin tebal. ala yg kuning2 tuh...

.bLoG aKu KaN. said...

ye..asp tu mcm gmbr perempuan..tp muke mcm satan...mcam la....

Saiazuan said...

nmpk rm1 dibakar ~_~

hidayahjamal said...

sedut asap..tu cpt mati. eh bukan sume cpt mati, bnyk penyakit kan...ada btk slim kat asap

aEvOeCaEdOe said...

nmpk cam pompuan.. bkn marilyn monroe ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...