Wednesday, September 7, 2011

Traffik Blog Lepas Raya

assalamualaikum u ol..


lebih dua minggu KIC bercuti dari berblog sempena menyambut Hari Raya..
seminggu sebelum Hari Raya dan seminggu lagi selepas hari raya..
ni memang raya sakan ni..
sampai tak update2 blog..bukan KIC tak rindu..
tapi memang tak menang tangan nak menghadap blog..
jadi terbengkalai je la blog KIC hari tu..
tapi KIC kembali selepas puas bercuti dari berblog ni..

kalau bercerita pasal traffik blog ni..
memang jatuh menjunam juga la..
tak seperti biasa..
tapi walaupun KIC tak sempat nak update blog..
tapi ada juga yang datang singgah blog KIC ni..
sudi baca entri2 lama KIC..
terima kasih tak terhingga KIC ucapkan..

tapi minggu ni rindu pada blog terubat bila dapat bersihkan blog KIC dari bersawang..
gembiranya lah rasa..
lagi gembira bila dapat tau ramai yang datang blog KIC..
maknanya ada lagi lah yang ingat kat blog KIC ni..=)
walaupun yang datang tak seramai dulu..tapi sekurang2nya ada yang nak singgah..
mood agak gembira......huhuhu





bercuti sakan sampai blog tak berupdate..huhu..
minggu ni baru dapat kemaskini blog...=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

10 comments:

[k]o{q}i[n] said...

perghh...retiss...

fathiahRAIHANA said...

wahhhhhh ^^

Saiazuan said...

sehari bnyk tu? pergh!!!

reyna said...

wah kecik itu comell suka ayat tuh

Hamba Ilahi said...

nak trafik kencang walaupun sedang offline kena belajar seo la kak..insyaAllah menjadi.
btw, done following you..

NadiRah said...

wah...melonjak tinggi.....

abazilah said...

jemput join GA pertama saya di http://iownthis87.blogspot.com/2011/09/giveaway-kali-pertama-abazilah.html

Cik Aish said...

huhu lebih kurang ngn aish je tu..huhuhu..sian blog

FariehanIbrahim [LBC] said...

sygkn belog tinggal2 kan..
*erkkk ade ke camtu?? hihi =P

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...