Thursday, September 29, 2011

Gambar Terbaru Diana Amir Bertudung

assalamualaikum u ol..




sekarang ni ramai yang bercerita tentang artis bertudung..
ada juga yang bercerita artis buka tudung..
yang tu KIC malas nak cerita..lebih baik cerita yang baik dari yang buruk kan..
terbaru khabarnya Diana Amir dah bertudung..
bertambah cantik manis dah Diana bertudung..
suka KIC suka pembaharuan artis ni..
sebelum ni penyanyi Siti Nordiana bertudung..
Alhamdulillah..makin ramai artis kita yang dah berubah ke arah kebaikan..
jom kita tengok gambar terbaru Diana Amir ni..










kredit gambar: Opss Media


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

12 comments:

cik najihah said...

die sangat cantik

cik najihah said...

die sangat cantik

azlin mrs'Hairil said...

muka die ade iras2 memey kan?

eB ezrin said...

ramai yg war2kan psl nih yer? :)

pinky_liscious said...

memng sangat2 cantik!!

suhada said...

kan cantik pakai tudung
time die xpakai tudung
serious xcantik

Chegu said...

Like2!

harrazdani said...

alhamdulillah....

atiqsalleh said...

nk jumpa dia sangat2.. hihi

Life Is Beautiful said...

Alhamdullillah...smoga berkekalan dgn imej bertudung

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Cantik bertudung!! Alhamdulillah :)

eDY said...

harap2 kekal la yup.. jgan jadikan tudung tu sbgai fesyen lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...