Sunday, June 19, 2011

1 lagi kelab untuk blogger telah muncul..korang dah join belum..?

assalamualaikum u ol..


pagi2 ni KIC macam bosan je..
so terpanggil lah untuk update blog ni..
hanya blog ni lah tempat KIC mengadu..ececehhh.. huhuhu...

korang mesti tertanya2 kan kelab apa pula ni..
haaa...yang ni kelab terbaru..
baru ditubuhkan..dah dilancarkan pun..
cuma korang je yang tak tau kot..huhu...
harap2 dapat lah sambutan dari blogger2 kat Malaysia ni..

so malam ni KIC nak promote lah kelab tu kat korang..
mana tau ada faedahnya..
tapi KIC rasa memang ada faedahnya..
sebab kat kelab ni korang boleh promote blog korang..
promote entri yang terbaru..
cuma jangan korang SPAM link dah lah ye..
ping je entri2 baru korang tu..

kat kelab tu pun korang boleh berkenalan dengan blogger2 yang lain..
kan best tu..
kan KIC dah cakap banyak faedahnya kalau korang join kelab ni..
bukan susah pun..join je lah..percuma sepanjang hayat tau..haaaa...
tak ada yuran pendaftaran pun..huhu..=p
jom lah join beramai2..kalau rajin korang add lah kawan2 blogger korang yang lain gak..
KIC tau korang rajin kan..haaaa...

ok lah..mesti korang tak sabar kan nak tau kelab apa tu..
ni lah dia :


kat sini korang boleh lah blogwalking puas2 ye..
huhuhu...=)

6 comments:

azam said...

yeke.....saya follower awak yang 1400
salam singgah dan kenalan

ain revival said...

baru request..hehe

arap2 ade y approve nnt..:)

cik pulau said...

wahhh.. baru tau ni..
thanks dear...^^,

risa said...

dah ada yg add akak neh:)

taoslayerz said...

pergghh..ade kelab baru lg..byk btol tao masuk kelab..hehe

cik azeya said...

wahh. best best. nak join. . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...