Friday, June 24, 2011

Update Entry Ni Ikut Mood..

assalamualaikum u ol..


sapa setuju dengan tajuk entri KIC ni angkat tangan tinggi2..
kalau rendah2 KIC tak nampak..al-maklum lah KIC ni kechik je..huhuhu...=p
KIC cakap ni memang ikut pengalaman KIC sendiri lah..
bagi KIC nak update sesuatu entri tu memang kena ikut mood juga kadang2..
kalau boleh update lah blog korang tu masa mood korang ok..
bukan apa, takut kalau mood tu tak ok terbawa2 pula kat penulisan korang..
lain jadinya nanti..
tak pasal2 merepek, merapu dalam blog sendiri..

KIC kalau mood tengah tak ok memang tak boleh nak update entri ni..
biar mood tu ok dulu baru lah idea yang ok tu datang..
nak update entri ni bukan main belasah je..
kena lah fikir dulu..
sebab kita ada pembaca..
pembaca kita nak kan yang terbaik..
apa2 pun KIC akan cuba yang terbaik untuk blog KIC ni..
biar pembaca KIC tak bosan..
nanti tak ada sapa yang nak singgah blog KIC ni..
sedih kan..

7 comments:

cik najihah said...

tau xpe...ni pun tengah x de mood nak update huhu

Nur Fajariah said...

yup,setuju...kdg2 pening gak fikir nk update psl apa..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

setuju, tpi penah jugak post pasal marah kat org dulu + maki hamun sikit. hehe

Saya ada Buat CONTEST. Jemput tengok + Join ;) tq

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/06/contest-i-love-my-style.html

shiema sufian said...

shiema setuju sbb shiema update entry mmg ikot mood je. takde mood ta update

syashafie said...

ha'ah. kalau update blog tak ikut mood, memang ntahpape laa jadik ngan entry uh :D

mrs redzuan said...

tengah cari mood nak join contest..heheh...

Addin said...

blog kic banyak info, sy suka ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...