Wednesday, June 29, 2011

Blogger MAMA yang BEST..!

assalamualaikum u ol..

kali ni KIC nak promote blogger2 MAMA yang best..
korang jangan tak tau pula ye..
ramai sebenarnya blogger2 yang terdiri dari seorang ibu dan sekali gus seorang isteri..
haaa..banyak kan tanggungjawab mereka ni..
mana nak layan anak..mana nak layan suami..
tapi masih boleh berblog..bukan senang nak bahagikan masa..
haaaa...hebat kan..?
kita yang single2 ni pun curi2 masa nak berblog..
itu lah hebatnya penangan seorang ibu..
ok la..tak nak bebel panjang2..jom kita terjah blog MAMA ni satu per satu..



yang ni blogger MAMA Risa
memang happy family pun..
tengok header ni pun boleh agak kan..
blogger MAMA yang ni memang best lah..
KIC suka baca entri dia..
lagi2 tentang anak2 dia..memang sweet..
seorang ibu yang tegas..tapi sporting tu...=)




yang ni pula blogger MAMA aerish..
comel kan header blog ni..
sebab ada dua budak comey ni...huhu..
memang padan lah dengan header ni sebab 
blogger MAMA ni memang banyak cerita tentang anak dia yang comey2 ni..
kadang2 KIC tersenyum sendiri tengok gelagat anak2 dia ni..
serius memang comel..
dari gambar2 yang di post pun KIC boleh tersenyum sendiri..
sangat sabar blogger ni melayan anak2 nya..=)




ni pula blogger Pinky Momma..
comel blog dia ni..sebab apa?sebab warna pink lah..huhu..
yang ni blogger MAMA yang memang hebat..
sekarang dah jadi full time housewife..
haaa..susah tu nak bahagi kan masa..tapi tetap on je dengan blog..
anak2 pun comey2 belaka..
jom lah terjah blog Pinky Momma..
sure tak menyesal..=)




yang juga blogger yang bergelar MAMA..
ini lah dia Dilaz Family..sweet kan..?
blogger ni sangat rajin..
rajin update blog, rajin BW, rajin komen2..
haaa...macam mana ye dia nak bahagikan masa antara blog dan juga family..
blog dia pun macam2 ada..termasuk lah tentang keluarga bahagia dia tu..=)


KIC tabik dengan blogger2 yang bergelar MAMA ni..=)


8 comments:

kakchik@ella said...

KC pun best tau .. meh la dtg tgk. hihihi .. perasan!!

cik najihah said...

semua mama2 kat atas be hihi

risa said...

weeeeeeeeeeeeeeeee...sob sob sobbbb
thanks ye sayammmmmmmmmm... terharunya bila ada org appreciate kite..emmmm really appreciate it dear..mmuuaaahhhhh

cik bai said...

wahhh .. mama yang hebat .. jemput singgah sini http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/ ...

eB ezrin said...

wah cam x percayer jerk namer akak ader kat c2... sob3... sukerrrrrrrrrrrr tapi terharu... tq tq tq... mmuahhhhhhhhhhhh x0x0 dari aerish & aed... :)

senyum sampai malam la nih... ;p

mrs redzuan said...

rajin sungguh KIC ni blogwalking. akak tak larat. erk erk erk...

forever love said...

kenal mama risa.. ngn mama diya.. blog diowg best

PinKy MoMMa said...

alamakkkkk...malunyer ;p
tenkiu syg!

sis hargaiii sgt hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...