Sunday, June 5, 2011

TAUKE kumpulan JAMBU dengan KEKASIHNYA.. (gambar)

assalamualaikum u ol..


sapa yang tak kenal kumpulan JAMBU kan..
ala, kumpulan yang femes dalam MAHARAJA LAWAK tu lah..
nampak je muka TAUKE ni ganas..tapi dalam hati ada taman tu..
bukan taman permainan tau..
tapi taman bunga..huhuhu..


awek taukey jambu 3


nampak je muka macam ganas..
tapi dalam hati ada taman bunga tu..huhu..
patut lah muka berseri2..
dapat awek putih gebu tu..
boleh tahan juga lah awek dia ni..
haaa...cepat2 lah ye TAUKE..
takut nanti dikebas orang...huhuhu...

16 comments:

sYafIk-wAy said...

jep sepah punya awek lawa jugak , bini nombor 4 salih yaakob lawa jugak . kesimpulannya pelawak ada psgn yang lawa .

shafmechy said...

nak masuk raja lawak jugak la cmtu..haha

アヌム ちゃん said...

aa first time tgk nih..huhu

Adda said...

setuju dgn syafik-way , hehe . nampak sangat perempuan suka lelaki yang ade sense of humor ! :)

AesyaZealous said...

comel2

cik kacak said...

weee , lawa awek dye - cik Kacak minat Jambu <3

myezatul aQma said...

lawa ek awek dia..

jeely jelly said...

uish.. cam x caye.. lawa kott.. huhu

ajwa said...

Lorr... ingat tauke dah kahwin dan ada anak2...??!

ejulz said...

ni mesti berkenalan lam myspace ni.. ahaHa

Eja Razif said...

yup, eja pon suka lelaki y suka buat lawak..ahahahah,.,,

Gadis Pantai Timur said...

muka x hemsen tapi pandai wat lawak memang super best..

dhilla nazli said...

pergh.. awek cun melecun.. ahahaha
mesti awex dye susah na majok dpt laki cm tauke en.. muahahaha

ain revival said...

cun !

pelawak mmg d sukai perempuan cun agaknya~haha

Anonymous said...

ha????jep sepah dh ad awek ke???

Adam Yahya said...

perghh ! ! jeles ahh . hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...