Wednesday, June 29, 2011

Gambar Anak JIMMY SHANLEY..

assalamualaikum u ol..



Jimmy di saat bertemu anaknya..


kali ni KIC bukan nak cerita tentang isu rumah tangga Jimmy dengan isterinya..
sebab cerita tu dah agak basi..
KIC pun tak nak lah cerita tentang rumah tangga orang kan..
KIC nak cerita tentang kebahagian yang terpancar
di wajah Jimmy di saat bertemu dengan anak sulung nya..
mungkin ramai yang dah tahu kan tentang kelahiran bayi sulung pengacara popular ni..
dah tiga empat hari rasanya kelahiran puteri sulungnya ni..
sangat2 comel kan..=)
tengok lah sapa ayah dan ibunya..
 nama anak nya Zahrah Shanley..
Jimmy di katakan menangis saat menatap wajah puterinya tu..
sayu sangat hati dia tu..
harap2 dengan kelahiran anaknya ni akan 
menjernihkan lagi hubungan mereka suami isteri..
sama2 lah kita doakan..



comelnya baby ni...
ini lah puteri Jimmy..
Zahrah Shanley..


sumber: Berita Harian


11 comments:

dilazfamily said...

dapat juga jimmy jumpa anakyer.mudah-mudahan perkahwinan mereka dapat diselamatkan.amin

zeeLa-AtiE said...

waw....puteh kemerah merahan..
namer pon glamour kot..hehe =-=

risa said...

alolololo sangat2 comel!!!
semoga kehadiranputri ni memabwa sinar dalam keluarga ni..insyaallah

.m y z. said...

tahniah kat jimmy. hope baby ni boleh sambungkan balik ikatan dorang suami isteri :)

Acik said...

suke bau baby ... wangi!

YAYA AZURA said...

comelnya zahrah...cute ...
anak pengikat kasih .. semoga dengan kehadiran puteri sulung nie mereka berdua berbaik semula ...

dilazfamily said...

dapat juga jimmy jumpa anakyer.mudah-mudahan perkahwinan mereka dapat diselamatkan.amin

cik najihah said...

waaa nak pegang baby huhu

saiazuan said...

kalau baby je msti comel.. :)


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Taufan Bin Ribut said...

comel ^_^


Entri terkini :Langkahku makin bergaya dengan templet baru!

Watch my video song!!

waN Mohd Salim said...

come nye dieeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...