Saturday, June 4, 2011

Agak2 siapa yang TERER main BOWLING...?

assalamualaikum u ol..


memandangkan hari ni cuti..
bosan pula duduk rumah kan..
so KIC pun fikir2 kan lah benda yang boleh di buat untuk buang masa KIC ni ha...
fikir punya fikir..
KIC pun plan lah nak main bowling..
dengan adik2 KIC lah..
dengan sapa lagi kan..huhu..
seramai tujuh orang semuanya..
wahhh..game besar ni..
lama dah tak pergi main bowling ramai2 macam ni..
so korang layan je lah gambar2 ni..



rasa2 ade macam pemain pro tak?huhuhu...
kita tengok sapa lagi hebat..


wahhh..memang ada gaya lah..
nasib tak masuk longkang..huhu


umur saya baru 11 tahun..
tapi jangan ingat saya tak pandai main ye..
tengok lah cara saya pegang bola tu..huhuhu..


ni lah muka orang yang pro..
straight tu..
siap pakai spek lagi time baling bola..


saya akan tunjukkan kehebatan saya..huhu...


cantik tak gigi saya..
sebelum main boling wajib gosok gigi tau...=p


spek mata tak boleh tinggal..
penting ni..sure bola ni tak masuk longkang..


berlagak nya dia ni...
ala..tak heran lah...=p


adik dan kakak..sama2 hebat di pentas boling..huhu..=p


nak try baling bola paling berat ni lah..agak2 boleh ke?
bosan lah asyik guna bola ringan je..huhu


muka2 group yang kalah..
muka hepi..tapi dalam hati Tuhan je yang tau..
tapi muka kena tetap maintain lah..huhu


muka2 group yang menang..
masing2 muka berlagak..huhu...=p


tempat pertama dan kedua...
hadiahnya sebiji bola boling tiap seorang ye..
warna ikut suka..huhuhu..


balik tu kami singgah pantai..
nak tengok saat2 matahari terbenam..
semua muka2 dah penat ni..


sempat berangan pula adik lelaki bungsu KIC ni..
waduh2..gawat ni...=p


makan di tepi pantai..sangat syok woooo...


kak..ada paparazi nak ambil gambar kita lah..
macam mana ni...?
cover2...=p


akhirnya dapat juga tengok saat2 matahari terbenam..
sungguh indah...


sebelu, balik sempat ambil gambar beramai2..=)


sekian............=)


6 comments:

Shafiqhashim said...

Lame xpgi main bowling..

Rozuan Ismail said...

wow.bstnya g pantai morib.huhu.mestilah tuan blog paling terror

fyqa said...

bestnye dpt luang mse dgn sibling :)

Bella Bell said...

serius tak reti main bowling.. asyik jadi ratu longkang je.. heheh!!~

miss.Addin said...

dulu main bowling pernah la sekali JE strike ! HAHA :p

Cik Elyn said...

waaaah waaahhh... bestnyer tgk matahari terbenam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...