Thursday, June 9, 2011

Ok tak header baru KIC yang baru ni..?

assalamualaikum u ol..


wahh..macam biasa..hari yang sangat memenatkan..
mak KIC pun tak sehat ni..
badan masih tak stabil..
tu yang nak update blog pun tak menyempat je..

so entry KIC malam ni ringkas je..
nak minta komen dari korang tentanh header baru KIC yang simple tu..huhu..
KIC ni tak berapa nak kreatif..
so belasah je lah..
harap2 sedap lah mata korang memandangnya..
huhuhu..

sebelum ni KIC guna header yang ini :




tapi header yang baru tu korang tengok lah sendiri kat atas tu ye..
huhuhu..
memang saja KIC buat simple2 je..
malas nak tunjuk bakat yang ada...huhu..
berlagak lah pula..huhu...
korang jangan meluat pula ye..=p


14 comments:

cik najihah said...

simple & menarik :)

dilazfamily said...

ok gak.tapi dilaz suka yang lama lagi cantik

Salim Harmanain said...

yang lama best lg ... :)

Cik Azizah said...

emm boleh lah..tapi jijah suka yg lama la KIC.

Eja GaNu said...

untung ler pndai bt header sndri kn leh tukar2 hehe

waN Mohd Salim said...

suke yang lame la KIC .. hurmmmmm kalau bole .. gambo yang kang ni buat transparent

NURUL AINI NORAZMAN said...

header yg lama lagi cantik,.=)

dollymoon said...

cntek..tp btol kata kak azizah hader lama ag somel..heee..

Hans said...

saya pun rasa suka yg lama
tapi ini blog kic
so is up to you
hehehe


Review Filem KL Gangster

Rozuan Ismail said...

mana2 pon ok

CikNyz said...

hai KIC...ciknyz lagi suker tengok header KIc yg lame.......

.:hana radzi:. said...

okey what...simple...comel.. :)

eB ezrin said...

ok jer :)
nk tempah header? roger yer ;p

miss.Addin said...

tetap comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...