Monday, June 13, 2011

Blogger ni sekarang jarang update blog,bukan sebab tak ada idea tapi .................

assalamualaikum u ol..


siapakah gerangan blogger yang di maksudkan ni ye..
ala..ciannya dia..
dah jarang dapat update blog..
tapi bukan sebab tak ada idea..
so sebab apa pula ye..




adakah sebab blogger ni malas..?
ataupun sebab dah bosan dengan blog..?
ishh..tak kan macam tu pula kan..
siapakah blogger tu ye..?

haaa...sebenarnya pemilik blog ni lah yang di maksudkan..
KIC dah jarang dapat update blog sekarang ni..
tapi bukan disebabkan tak ada idea, malas, ataupun dan bosan dengan blog..
tapi disebabkan kekangan masa..
sekarang ni KIC rasa masa tu amat2 singkat..
sampai tak ada masa nak update blog..
kecian kan...?

KIC rindu sangat nak menulis blog ni..
KIC harap dapat bahagikan masa sebaiknya lepas ni..
dari pagi sampai petang memang tak dapat nak buka blog langsung..
kadang2 malam tu dah penat..
lagi2 sejak ada kerjaya baru sebagai baby sitter ni..
memang masa tu tehad..
huhuhu..

tapi ada ke yang rindu dengan blog KIC ni..?
huhu..harap2 ada lah ye..=p

10 comments:

waN Mohd Salim said...

KIC terbaik

♥iDaYu aYu♥ said...

kdg2 nk menulis pn perlukan mood kan?
hahahah... ayu pn gagahkan jua hupdate belog yg bersarang tuh...
weee....

Adam Narzuan said...

adam adalah pembaca setia KIC... tapi sayang.. KIC dah jarang update blog... sedey...hehehehe..

nini said...

beznya dapat men2 ngan baby....=P

Nurul Solehah said...

akak best <3 u la . Hehe .

cikblurr said...

haha..sma la kita..x smpat nk update blog sgt apatah lagi bw....huhu...

Rozuan Ismail said...

wan pon ngah kering idea sekang ni.wat pn entri merepek

Cik Elyn said...

pandai ke ko jage budak mal.. hehehe..

cik najihah said...

samelah kite..
x sempat nak update selalu huhu

♥yaya budak suka embun♥ said...

saya pun...

bukan mls..tp xde idea la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...