Thursday, June 23, 2011

Wacana Entri Pertama Ku

assalamualaikum u ol..


lamanya KIC tak join segmen..
so kali ni KIC tertarik nak join segmen dari bro Pembawa Wacana..
nampak macam best je..
tentang entri pertama kita dalam dunia blog ni..
masa mula2 kita post entri kat blog..
haaa...menarik kan..?
korang nak join juga klik SINI



korang jangan gelak ye baca entri pertama KIC ni..
biasa lah budak baru belajar..
pertama kali tu KIC post entri..
ayat pun main belasah je..
bila baca balik entri tu macam kelakar pun ada gak..huhu..=p



ni lah entri pertama KIC :

Hai u all..selamat datang ke blog saya (budak baru nak belajar) - jarijemariemas..
Wahhh2..tajuk atas tu mcm gempak je kn..
tp bkn ape pn..cme yg peliknye................ 
klik SINI untuk seterusnya..


2 comments:

Rozuan Ismail said...

biaselah,ayat mula2 belajar.

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...best plak baca entri2 first dorang ni...masing2 ada cite tersendiri...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...