Monday, June 27, 2011

Datuk Dr Sheikh Muszaphar tidak sabar jadi Ayah..

assalamualaikum u ol..

best nya tengok gambar romantik antara Datuk Sheikh Muszaphar 
dengan isterinya yang sedang hamil..
nampaknya Angkasawan negara kita ni tak sabar nak menimang cahaya mata sulung..
sangat2 teruja..
dikhabarkan mereka akan menyambut orang baru dalam keluarga bulan depan..
waaahh..tak sabar nak tengok baby angkasawan negara pertama kita ni..
mesti comel..tengok lah sapa ayah dan ibunya..




"Saya mahu anak lelaki dan isteri mahu anak perempuan, jadi kami ambil keputusan untuk menjadikan jantina anak ini sebagai kejutan pada kami bila dia lahir nanti. "

"Memang tak sabar nak lihat bayi ini lahir, dan kami sendiri dah buat beberapa persiapan untuknya termasuklah menghias sebuah bilik khas untuk dia nanti. Dari segi pakaian, isteri yang banyak membeli belah, dan ada juga kami beli secara online sahaja.

"Saya memang sukakan kanak-kanak, kalau boleh saya mahu berkahwin awal untuk dapat cepat dapat anak, tapi ketika itu saya terikat dengan kontrak bersama kerajaan yang tidak membenarkan saya berkahwin dalam jangka masa dua tahun."


wahhh..tak sabar nampaknya pasangan ni..
peminat2 Datuk Sheikh pun tak sabar juga menanti kan kelahiran anak mereka ni..
apa2 pun kita doakan moga segalanya berjalan dengan lancar..=)


sumber : Mangga Online


16 comments:

Cik Azizah said...

wah...mmg baby angkasawan la nnt..hehe bijak pandai anak doktor ni nanti kan..

tiQz said...

sekali imbas muka datuk sheikh muszaphar mcm asyraf muslim....

risa said...

alololo memang comel sungguh!!

dyg said...

cute pl is3 dia nih.,

baby pun i'allah kiut.,

Namee Roslan said...

anak dia mesti cantik kan!! :D sebab ayah dia handsome gila, mama dia cantik... :)

aaa, x sbr nk tgk baby dia.. :)

ibu qaleesya said...

wahhh mesti anaknya cantik ni

.m y z. said...

wahh dah makin tembam dr halina :D

cik najihah said...

tak saba nak tengok baby dorang./.

saiazuan said...

wahhh... brtuah mereka.. anak itu rezeki :D

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

shiema sufian said...

untunglah dye anak angkasawan -.-'

bersama kak Es said...

soowit je :)

Nurul Solehah said...

mesti santek or hensem kan ???
dan rsenye sure dye pandai kan ?? like mother and his father ??
dan sure cute . hehe .

Hans said...

mesti anak diorang comel2
:-)

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

Rozuan Ismail said...

kita tunggu dan lihat,lelaki ke perempuan

mseja84 said...

getrenti lah hensem mcm pap dye...hapa2 pun good luck..and bahagia selalu..keluarga angkasawan..

mseja84 said...

wah..cantik lah babay mereka bab papa die hensem..yng penting mata doctor cute..untuk cik akak dapat jd isteri n dapat lahjirkan anak yang comel untuk suami tersayang..mesti bijak anak2 mereka ni kan?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...