Wednesday, June 8, 2011

Kenapa letih sangat hari ni...?

assalamualaikum u ol..


hari ni KIC sangat2 sibuk..
sampai KIC tak dapat update blog pun..
ni balik kerja baru lah dapat online jap..

hari ni sangat memenatkan..
sebab budak yang KIC jaga tu demam..
so memang tak boleh rehat sangat lah..
asyik nak berkepit je..
korang paham2 je lah kan kalau budak demam..
kalau boleh memang nak kan perhatian..
selalu tengah hari KIC akan balik ke rumah
dan akan updae blog..
tapi hari ni tengah hari pun KIC stay kat sana..
jaga anak orang..
hari ni sangat menguji ketahanan lah..
penat wooo..
tapi tak apa..yang penting KIC ok dengan kerja sementara KIC sekarang ni..
jaga 2 orang budak yang comel..
seorang tu 11 bulan dan seorang lagi 3 tahun..
yang 11 bulan tu lah yang demam.
harap2 esok dia dah sehat lah kan..
diaorang ni tak banyak kerenah..
cuma nak kan perhatian..
manja sangat..

ok lah..KIC nak rehat2 dulu..
malam nanti ada masa KIC jenguk2 blog lagi..=)
rindu kat korang semua sebenarnya..huhu..

daaaa.....

7 comments:

apik pehe said...

hhehee...keje2 jugak..tapi kesihatan kena jaga..

zulhaidi said...

bgusnyer kIc yup..haha

Rozuan Ismail said...

take a rest k.cantik header baru

αкмα нαℓεε∂α said...

kic : saye tag awok,,jum tengok =)
http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Farah Shamsudin said...

jaga budak memang memenatkan..kesabaran pun kena tinggi tu.

eB ezrin said...

singgah dgn senyuman :)

cik azeya said...

tak suke budak budak. haha. baguslah awk, jage dengan penuh kasih sayang. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...