Tuesday, June 7, 2011

Kenapa jatuh cinta dengan BLOG...?

assalamualaikum u ol..


KIC tak tau kenapa timbul isu ni..
saja nak layan perasaan malam2 macam ni..
mungkin ia memang ada kena mengena dengan hidup KIC sekarang ni..
saja KIC nak kongsi dengan korang..




memang sekarang KIC dah jatuh cinta dengan dunia blog..
KIC lebih selesa macam ni..
rasa blog ni dekat dan serasi dengan hidup KIC..
biarlah orang nak kata apa pun..
kutuk KIC ke..
tapi memang ini lah kenyataannya..
lebih baik jatuh cinta dengan blog..
sebab kita tak kan rasa kecewa..
malah akan selalu rasa kepuasan..
mungkin ada yang cakap KIC ni cakap je lebih..tapi KIC tak kisah pun..
KIC cakap apa yang KIC rasa..
macam2 yang kita rasa dalam hidup ni..
kekecewaan, keperitan, kepenatan, kegembiraan, kesedihan dan macam2 lagi lah..
tapi dengan blog ni KIC tak rasa macam tu pun..
KIC senang dengan semua ni..
blog ni tak pernah buat KIC kecewa, sedih atau pun sakit hati..
jauh sekali jemu..

KIC dah penat dengan kehidupan KIC sebelum ni..
macam2 yang KIC rasa..
semua dah..kegembiraan, kesedihan, keperitan, kehinaan, kekecewaan dan macam2 lagi..
semua tu asam garam dalam kehidupan kan..
Alhamdulillah..KIC dah rasa semua tu..
sekarang KIC nak mulakan hidup yang baru..
apa2 pun KIC tau Tuhan sentiasa bersama dengan KIC..=)
apa2 pun selagi kita hidup kita kena enjoy..
cuma jangan sampai lupa pada yang Maha Esa dah lah..

p/s: kita bukan nak tengok permulaan orang tu, tapi pengakhiran orang tu..=)

11 comments:

CikNyz said...

sama la kita dah jatuh cinta dengan dunia blog...

wanda said...

wanda pun sama..sudah falling in love dgn blog..rasa lebih selesa nk kongsi semua dgn pmbaca alam maya..=)

CikNyz said...

wanda...biarlah blog yang berbicara..hihihi.jom jenguk blog ciknyz
http://syazny7.blogspot.com/

tiQz said...

jatuh cinta dengan blog ni kene byk sabar, especially time internet slow pastu kalau blog ni ada problems.. hehe.. tapi berblog ni mmg best!

eB ezrin said...

sayang blog i ;p

Eja GaNu said...

kita pun sma mcm kamo semua i love my blog ^_^

αкмα нαℓεε∂α said...

winkiwinki sesame lah kite,,dah fall in love sangat-sangat dengan blog,sehari tak tengok macam gile jew.. =)

dilazfamily said...

semoga KIC gembira selalu dgn blog KIC. selamat maju jaya.
dilaz dah klik apa yang patut

Rozuan Ismail said...

wan pon sama.

p@kcikLie said...

buat apa pun jangan sampai melalaikan..Allah benci pd org yg lalai dalam mengerjakan suruhan NYA...teruskan blogging anda moga sukses dgn entri2 yg hebat.

Lulu caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...