Thursday, June 23, 2011

PELAKON ni tengah popular sekarang..

assalamualaikum u ol..




sapa tak kenal Aaron Aziz..?
mesti semua kenal kan..
pelakon hebat yang tengah popular sekarang..
digilai ramai pula tu..
termasuk lah KIC..
KIC pun minat dengan dia..
drama dan filem Aaron Aziz ni tengah meletup2 sekarang..
filem KL Gangster dan drama Nora Elena..
memang tip top lah lakonan dia ni..
ramai yang dah tangkap cintan..
untung lah Aaron Aziz..
nama dia meniti di bibir peminat sekarang ni..
tengah musim Aaron Aziz nak naik..
doakan lah yang terbaik untuk dia..=)
moga mutu lakonan dia akan lebih baik lagi lepas ni..
sekarang ni drama lakonan dia sedang meletup2 juga..
drama Stanza Cinta kat TV3 tu..
rezeki Aaron melimpah ruah sekarang ni..
bagus lah..

9 comments:

kayrul-shah said...

sekarang memang tahun aaron la...tahun lepas tahun shaheizy sam...

Hans said...

dulu2 pun dah famous
skrg makin famous sebab filem dan drama semua muka dia dan cerita2 dia tu semua best2
:-)

Review Filem Rasuk

yasmine danny said...

aaron aziz.. hurmm.. hensem tp da b'punya la plak.. hahha..
^^

cik najihah said...

aah suke same die jugak...malatop2

CIK FERRA AWW said...

DIA BUKAN POPULAR SEKARANG. TAPI MMG DAH POPULAR DARI DULU


EHEM EHM.
EX BINI DIA :p

DiriKu said...

tahu dia since cinta bollywood lagi :)

ishiko said...

saya suka sebelum beliau meletupp lagi..keh3x..

Rozuan Ismail said...

itu rezeki dia kan.Bersyukurlah dia dengan rezeki yg tuhan berikan.

Farhana Jafri said...

dr dlu smpai skrg suke kt dy.. dh la hnsem, pndai brlakon lax tu.. thun ni mmng rezeki dy.. hik3 :)

jemput singgah ANASAURUS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...