Tuesday, June 28, 2011

Blogger HEBAT yang perlu di FOLLOW..

assalamualaikum u ol..

hari ni KIC nak cerita pasal blogger pula lah..
nak cerita sikit tentang blogger yang patut korang follow..
tapi bukan sekadar klik butang follow tu je..
tapi sentiasa mengikuti entri2 mereka ni..
kira nya jadi pembaca setia lah..
bukan i follow u, u follow i tau...huhu..
haaa..bukan yang macam ni ye..
sebab apa KIC cakap macam tu..
sebab blog mereka ni best...=)
memang tak rugi kalau korang follow blog mereka ni..
jom kita tengok siapakah blogger yang KIC maksudkan..



ini lah dia blogger Penulis Senja atau lebih dikenali sebagai PS..
dia ni banyak tolong KIC dalam dunia blog ni..
memang blogger yang hebat dan sedang meningkat naik dengan hasil2 penulisan blog nya..
KIC suka baca blog dia ni sebab banyak info..=)



ini lah dia blogger Pak Cek Biola..
mesti ramai yang kenal blogger ni kan..
ala..yang pandai main biola tu lah..tak kan main piano pula kan..huhuhu..
KIC memang selalu singgah blog dia ni..
banyak cerita menarik..
kalau tak percaya korang lawat lah blog dia..



yang ni pula blogger Cik Aish..
blog dia pun best..
blogger yang aktif..entry2 dia pun menarik minat KIC untuk datang singgah..
kalau korang pun minat, serbu lah cepat..=)

29 comments:

Apih El Nino said...

Kechik Itu Comel pun best macam blog diorang.

waN Mohd Salim said...

tima kase KIC pomote PS huhuhu

kakchik@ella said...

Eh?? Ok .. ok .. pasni kc singgah.

A M E ! said...

waaa . menarik menarik ! :D

saiazuan said...

hurm...xpernah tau pn blog diorng ni.. besar btl dunia blog ni :D


check out my new header, on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

Hans said...

blog penulis senja best

Cik Aish said...

KIC! ya rabbi..terharunya kic buat entry pasal ni..thanks kic.. :) kic pun makin hebat jugak dlm blogging..sama2 kt improve ok! :)

cik najihah said...

blog PS jadi pilihan..

nelly said...

terjah !!

♥yaya budak suka embun♥ said...

blog ini pun hebat juga :D

Nour Akmal said...

Apih El Nino :

thanks tau..blog KIC biase2 je..=)

Nour Akmal said...

waN Mohd Salim :

sme2 PS...=)

Nour Akmal said...

kakchik@ella :

terjah KC,jgn tak terjah..=)

Nour Akmal said...

A M E ! :

agak menarik gak lah..KIC promote blogger yg best ni..

Nour Akmal said...

saiazuan :

apa lg..jom terjah..=)

Nour Akmal said...

Hans :

tu lah..mmg best..=)

Nour Akmal said...

Cik Aish :

suka blog cik Aish..
kita sme2 improve ye..=)

Nour Akmal said...

cik najihah :

sme lah kita..=)

Nour Akmal said...

nelly :

jom terjah rmai2..=)

Nour Akmal said...

♥yaya budak suka embun♥ :

thanks yaya...=)

pRiNCe said...

blog prince tak de ? hukhuk..sedihnya..:(

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

khadijah said...

saya pun suke blog cik aish..hehe

Rozuan Ismail said...

TQ KIC promote blog wan.thanks sgt2 huhu.blog KIC apa kurangnya.

.m y z. said...

yeah saya pembaca setia blog cik aish! :D

DiriKu said...

rajinnya BW... XDD

Bella Bell said...

blog cik aish je yang tak kenal.. yang lain kenal.. hehhee..

ok.. kena terjah blog dia :)


^^

mrs redzuan said...

esok nak terjah.malam ni sudah mengantuk. hihi...

YAYA AZURA said...

blog PS ngn CIk Aish tu dah lama follow..tapi blog Pak Cek Biola nie baru dengar..hihi..nak kena singgah sana nie ...

kembatolo™ said...

alamak! takde la.. tsk tsk tsk~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...