Sunday, June 19, 2011

ARTIS ni mahu bertudung..

assalamualaikum u ol..

apa aktiviti korang hari minggu ni..
tak kan mengadap blog je..huhu..
ala..KIC cakap orang je..
hari ni pun aktiviti KIC mengadap blog je lah sambil mengemas rumah..

KIC dengar sorang artis ni nak bertudung..
siapa artis tu ye..
yang penting KIC minat sangat dengan dengan dia ni..
kalau dia nak bertudung elok lah..
niat tu kena betul..
lagipun cantik lah dia bertudung..
tak ada nya peminat nak lari..
lagi peminat suka ada lah..
lagipun tak best lah kan asyik2 gosip yang buruk je tentang artis ni..
telinga ni nak juga dengar tentang gosip yang baik2..
nak tau siapa artis tu..?




cantik kan Erra ni bertudung..
memang KIC suka..
Erra ni jadi model produk tudung..
harap2 1 hari nanti tebuka hati dia untuk bertukar penampilan macam ni..
sejuk je mata memandang...=)

15 comments:

FIRDAUS HUSAIN said...

xbest la tgk erra jd duta tudung tp hakikat nya dia x tertudung...
rasa cam aku plak yg bersalah...

blackroses said...

hidayah Allah tidak datang selepuk..inilah sebahagian cara Allah nak beri hidayah..semoga tudung tu akan kela di atas kepalanya..aminnn

NuR si CiKGu RiBeNa said...

comelnye erra...

ain revival said...

wahhh..cantiknya erra pakai tudung...:)

Farah Shamsudin said...

Erra memang cantik.. Plus bila bertudung.. :)

Eza Boom Boom :) said...

Erra kalau pakai apa pun mmg tip top..Hehe..follow sini~

kakchik@ella said...

biasanya produk brtudung ambek model yg btl2 brtudung ... hihi.

myezatul aQma said...

harap2 hati erra akn terbuka untuk bertudung lpas ni.Dulu ada artis yang sangat seksi,tapi bila selalu kena jadi cover majalah dengan pakai busana muslimah.Alhamdulilah sekarang dah bertundung beliau.Artis ni dah tak bergiat dalam bidang seni.Tapi bagaimana hati dia terbuaka nak bertdung ada dicoretkan dalam novel.

vist sini plak...
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/06/aku-rindu-mesin-jaht-kat-rumah.html

cik azeya said...

cantik. :)

pakai tudung die lagi nampak cantikk. ^^

Farhana Jafri said...

doakan pntu hati dia terbuka nk brtudung cm irma, wrdina and lain2.. sejuk mte tengok.. :D

jemput singgah ANASAURUS :)

.m y z. said...

masa tengok iklan bertudung kat tv, tertanya2 jugak kenapa pilih erra as duta. kenapa tak pilih artis yang betul2 bertudung. huhu. semoga kak erra terbuka hati untuk bertudung :)

Shukjessa said...

semoga erra dapat menutup AURAT...

tak guna bertudung kalo tak faham konsep, so tudung tu hanya hiasan yang sia-sia sahaja.

tutuplah aurat, kerana bila tahu apa itu aurat, kita faham akan ertinya.

p.s: bertudung, tapi tak tutup dada, baju ketat, seluar ketat, nampak leher dan lain-lain bukanlah menutup aurat namanya =)

Imran nyambek said...

perrggh.erra cun woo pakai tudung

mimie saie nie said...

cun .. harap2 cpt2 la dia pki tdng erk

eB ezrin said...

moga kekal begitu yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...