Friday, June 10, 2011

Adakah MAHARAJA LAWAK minggu 11 ni TAK ADA PENYINGKIRAN lagi?

assalamualaikum u ol..



sejak KIC minat rancangan MAHARAJA LAWAK ni..
rasa tiap hari jumaat tak sabar nak tengok live..
tak pernah jemu..
ada je lawak yang baru tiap minggu..

so masuk minggu ni dah minggu 11 dah rancangan MAHARAJA LAWAK ni..
tak sabar nak tengok persembahan peserta kegemaran KIC
JAMBU, SEPAH DAN JUGA JOZAN..
harap2 malam ni ada kelainan lah daripada mereka..
sapa pula MAHARAJA LAWAK pilihan korang?

seperti yang kita tahu, minggu lepas tak ada penyingkiran pun..
korang rasa minggu ni ada penyingkiran ke tak ye?
mungkin ye..mungkin tak..
tak pun juri akan guna immunity..
sama2 lah kita tunggu dan lihat ye..
harap2 tak ada lah yang tersingkir..
sebab yang tinggal sekarang ni semua nya berbakat
dan boleh bagi saingan yang sihat..
good luck untuk mereka..

6 comments:

kotak bulat said...

tak dpat jangka sapa yg akn terkeluar.. msg2 ad pemint dorg sendiri kan

Hans said...

minggu ni tak ada penyingkiran sebab masing2 bagus
:-)

Maharaja Lawak Episod 11

Cik Ecah said...

yup..lame dah kan..ni dah minggu yg ke 11..
tp seronok jugak xde penyingkiran..;p

CikNyz said...

sy xtgok pun maharajalawak....sedih..
ohya..sy dah update tau..jenguklaa....
http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html

jenguk gak entry terkini sy....tq. =)

miss.Addin said...

lama dah tak tengok maharaja lawak . huhu

eB ezrin said...

x tgk... hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...