Wednesday, June 29, 2011

Kerana entri ni blogger OTAI komen blog KIC..

assalamualaikum u ol..


tetiba terharu lah pula blogger otai datang singgah dan tinggalkan komen kat blog ni..
huhu..akhirnya dia tinggalkan juga jejak dia di entri yang KIC buat tu..
entri ni bukan nak kenakan dia..saja gurau2..
nak try menyakat blogger otai ni..
dah lama dah post..
tapi baru hari ni dia nak komen..
tak apa lah..yang penting dia baca juga entri tu..huhu..
mula2 takut juga dia marah atau pun gam KIC dari dunia blog ni..
tapi ternyata dia memang sporting..huhu...

nak tau entri tentang apa?
ni lah entri merepek dari KIC..huhuhu...




ni pula komen yang diberikan oleh blogger otai ni..




pada yang belum baca..jom baca cepat..huhu...=p
yang dah baca tu, baca sekali lagi pun ok gak..
huhuhu...

14 comments:

.m y z. said...

wahhh blogger otai datang komen!

fyna said...

bestnye abg ben tinggalkan komen.
jeles mak.
:)

risa said...

hehehe...lawak beno baju tu...
best ar sifu..memang sporting!!!

Miss Y and Her World said...

woah!! Ben Ashaari datang komen tuh ! Power ah. Hehe ;)

Pemilik Tulang Rusukmu

NURUL AINI NORAZMAN said...

waaa..nak jgk ben komen kt entri kite,.hehehe

cik najihah said...

blog fofular untung je ..

CIK FERRA AWW said...

WAH SONOK LER TUH ;P

NadiRah said...

Abg ben x pnh dtg komen itik kuning pon...huhu

Dakjaat said...

alpa & leka. :)

From;

DH - Blogger's Malaysia

♥ Elin ♥ said...

otai sgt prihatin...

fRaMe+LenSeS said...

tumpang seronok tuan tanah. weee.. hehehe

Rozuan Ismail said...

pasni nk sakat fatin liyana la

Muhd Fadil said...

wuiyoooooooo.... hihihi

saiazuan said...

dia trlalu bz untuk perasan semua tu.. huhu


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...