Sunday, June 26, 2011

Blogger Kechik Itu Comel bajet POPULAR..???

assalamualaikum u ol..

hari ni KIC dapat teguran dari seseorang..
tak pasti sapa..
sebab KIC cuba buka blog dia pun macam tak bapa nak wujud je..
so KIC malas pun nak tau dia sapa..
cuma KIC tertarik dengan komen yang dia drop kat shout box KIC ni..
KIC hargai sangat apa yang dia tegur..
sebab sebelum ni tak ada yang buat teguran macam ni..
mungkin selama ni KIC tak sedar atau pun tak berapa nampak..
sekurang2 nya ada yang ambil berat tentang blog KIC ni..



ni lah teguran yang KIC dapat :

KIC ni kn,bajet cm glemer ja...huhu...
bila org dtg komen tu,BALAS ja la....
ni dk,buat xtau jer.....hargai la ckit org dtg komen kt blog kita k...


untuk pengetahuan semua..
KIC tak bajet macam glamor pun..
tak terfikir pun pasal ni semua..
serius tak glamor..tak ada sapa pun kenal KIC ni..
ramai lagi blogger yang glamor2 dari KIC..
serius..KIC baru setahun jagung dalam industri blog ni..
banyak lagi KIC kena belajar..
maaf lah kalau ada yang cakap KIC ni sombong ke..
tapi KIC cuba untuk tak sombong dengan sapa2 pun..

mungkin betul juga apa yang hamba Allah ni tegur..
KIC jarang balas komen dari blogger lain..
bukan KIC tak hargai..
cuma KIC tak berapa ada masa je..
lepas KIC update blog, KIC jenguk blog member2 yang lain..
baca entri diaorang..
tapi bukan bermakna KIC tak balas komen tu KIC tak hargai pembaca dan pengomen blog ni..
KIC hargai sangat2..
tanpa korang semua, sunyi lah blog KIC ni..
cuma KIC kesuntukan masa..
maaf sangat2..
KIC akan cuba luangkan masa untuk balas komen2 korang semua ye..

terima kasih sekali lagi atas teguran tu..
ada juga yang ambil berat pasal blog KIC ni..=)
maaf sekali lagi kalau KIC ada salah silap kat korang semua..

59 comments:

fyy mokhtar said...

abaikan je manusia sebegitu XD

EYFAalias said...

hehehe. biasa la manusia macam2 ragam. tak boleh nak ikutkan sgt ragam dorg tu.

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

Hans said...

hahahahahaha
saya pun pernah kena
entah
susah nak ikut semua kata orang
kita kadang2 ni update je blog lepas tu terus tinggalkan
bukan 24 jam depan laptop nak balas komen semua
cuma bila ada masa balas lah komen pembaca

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Fyqa said...

huihhh. mcm tu pon hado

alif haris said...

hehhehe .. takpe .. itu komen yg membina .. pndang dari sudut positif :D

have a good day :)

Cik Aish said...

sabar je la kic ye..abaikan dorang2 tu..

kotak bulat said...

hehehe..agknya dia peminat KIC tu..tu yg dia xsnang dudk bile KIC tak balas komen dia

Adam Narzuan said...

hahaha.. KIC kan memang glamer.... huhuhu.. Biaselah.. Sebagai manusia bukan senang kita nak memenuhi impian semua orang... Kalau hamba Allah tu berada di tempat KIC pun belum tentu dia boleh buat apa yang dia cakap tu...

tEngOk ni juga..
Tinju Orang Utan

kakchik@ella said...

KC pun cmtu. baca sume komen tp tak sempat nak jawab.

wanda said...

biasela tuh..pndngan mnusia..hihii..

ain revival said...

pelik2 nya..ain pu kdg2 x reply ugak komen..mase takde.internet pn lembab~aishh~

Bella Bell said...

saya pon cam tu gak... jarang nak balas komen semula.. hehehhe!!~


tp saya suka pergi ke blog dorang dan komen entry dorang pulak... :)


setiap org ada cara masing2 kan?

chill dear :)


^^

Farhana Jafri said...

uisyhh.. nsib xkne lg mcm tu.. hik3.. xpe2.. pringatan tuk KIC dan semua :)

syashafie said...

alah KIC, tu namanya kritikan. tape. make it ur own. chill yeq :)

puanbee said...

sabar je lah...

saiazuan said...

tak bermaksud xbalas komen tu sombong.. :D

fyna said...

alololo dear.
abaikan je.
susah nak puaskan ati sume pihak.
cume amek teguran tue as a positive k.

tamo sedih2 taw..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn terganggu dgn komen camtu ye...sis pun jarang berpeluang dpt bls komen.masa terbatas,nak wat entri lagi..nak ziarah kwn lg..bls ziarah lg..so utamakan yg penting dulu okey!

dilazfamily said...

betul tu, orang kite tak dapat agak sikap masing2 kecuali kite dah lama kenal dia. sabar jelah anggap itu semangat je

kiz said...

asam garam dunia bloger..lalui seadanya

cik Dil said...

alaa..biasa la tu..kita x mampu nk puaskn smua org..yg paling pnting, kite cuba bg yg tbaek..dil jenis suka balas komen readers dil..bkn apa, dgn cara tu, kita akan rpat dgn readers kita..so, dil rasa, x rugi klau awk rply komen dorg.. chilll..^^

solomolo said...

kekadang orang luar tak faham situasi kita...
kekadang orang luar ingat situasi kita sama ngan dorang...


sabau jela...

Cik Jannah said...

haa.. buat tak tau je KIC. setakat letak nama tipu then ta bagi link, penakut.. dengki ja tuh.. heheq

mrs redzuan said...

maksudnya orang tu prihatin. take it positively =)

Norshim Hashim said...

insan 2 nk perhatian dari awk je 2..awk xlayan die ..die kiciwa lah sket..hehhehe

cik najihah said...

biakan je..
die jeles lah tu

DiriKu said...

kadangkadang tu...sempat approve je... :)

Decader said...

aiyaa...susah la ini macam.

munna said...

bila balas semula komen org lain...rasa lebih di hargai..lagi2 bagi blog2 baru.....takpelah klu ada masa kita balaslah komen ...itu mcm menghargai org yg sudi dtg ke blog kita...

Nour Akmal said...

fyy mokhtar :

nk abaikn..tp tak leh plk..huhu..

Nour Akmal said...

EYFAalias :

tu lh kan..bkn sng nk puaskan ati semua org..tp KIC terima kritikan tu..=)

Nour Akmal said...

Hans :

betul tu..setuju juga..ssh kn..tp kita usaha lh..org dh ckp kite cuba lah puas kan..

Nour Akmal said...

Fyqa :

ada je fyqa..mcm2 ragam..

Nour Akmal said...

alif haris :

tu lah..komen yg membina..tak pe lh..mmg pndg dr sudut yg positif pn..

Nour Akmal said...

Cik Aish :

tgh sbr lh ni aish..klu tak mmg angin satu badan kot.huhu

Nour Akmal said...

kotak bulat :

huhu..KIC mne ade peminat..huhu

Nour Akmal said...

Adam Narzuan :

KIc mana ade glamor pun..ishhh..adam ni..huhuhu

Nour Akmal said...

kakchik@ella :

mmg tak smpt pun KC..
sy kejar mse kdg2..mne nk update..nk lawat blog kwn2 yg lain lg..
tak menang tgn..
tp cuba yg tbaik skrg ni..

Nour Akmal said...

wanda :

tu lah..amik dr segi yg positif lah kan..

Nour Akmal said...

ain revival :

tu lah kan ain..ssh nk phmkn n puaskan ati org lain..tp ade gak yg amik brt tntg blog KIC ni..=)

Nour Akmal said...

Bella Bell :

sme lh kita..KIC pn mcm tu jgk..
kita bt mne yg pntg dulu kan..

Nour Akmal said...

Farhana Jafri :

dh ade yg tegur..terima je lah kan..=)

Nour Akmal said...

syashafie:

tak kisah lah syashafie..
kritikan pn tak apa lah..
KIc pndg dr sudut yg positif..

Nour Akmal said...

puanbee :

mmg sbr je ni..huhu

Nour Akmal said...

saiazuan :

setuju sgt..huhuhu

Nour Akmal said...

fyna :

thanks fyna..
mmg amik dr sudut yg positif pn..=)
peringaan utk KIC..

Nour Akmal said...

Lydia Miza(Aidyl Azim):

thanks kak LM..=)
btl tu..utamakan yg pntg..sy setuju..

Nour Akmal said...

dilazfamily :

tu lah dilaz..tak pe lah..KIC terima semua tu..

Nour Akmal said...

kiz :

yup..betul tu..=)

Nour Akmal said...

cik Dil :

thanks dil atas pndgn tu..KIC akan cuba buat yg terbaik..

Nour Akmal said...

solomolo :

tu lh..msing2 ade pndgn msing2 kan..

Nour Akmal said...

Cik Jannah :

huhu..rse mmg nk bt tak tau..tp tak leh lah..
lg2 klu ade yg dh tegur mcm tu..

Nour Akmal said...

mrs redzuan :

thanks..=)

Nour Akmal said...

cik najihah :

tulah CN..KIC dulu sempat gak bls2 komen ni..
skrg ni dh tak menang tgn..tu yg tak smpt nak bls komen..

Nour Akmal said...

DiriKu :

tu lah kan..sme lah..mcm tu gak kdg2..

Nour Akmal said...

Decader:

apa blh bt..=)

hana sudradjat said...

bagusnya anda.menerima kritikan secara terbuka :)

tapi kan,saya pun kadang2 malas nak balas komen jugak. T.T

TAPI YG PENTING,KITA SAMA2 CUBA YG TERBAIKLAH :D

Amira Halim said...

ala x pe x pe....
dengan teguran tuh akan membuat kan kita untuk jadi lebih terbaik..
kan...namo sedih2 na,,
saya kan ada selalu jenguk2 blog kic nyh...hehe,,

suhada said...

mungkin cara dia tegur tu salah
n dia ni one of ur fan
maybe die terasa kot yg awk xreply dienye komen..hehehehe


hukumdunia89.blogspot.com
done folo u dear
meh singgah...
ada cite2 seram.:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...