Monday, June 6, 2011

LELAKI dan PEREMPUAN memang berbeza dari segi ini..

assalamualaikum u ol..

malam2 macam ni baru dapat online..
so dapat lah update blog ni..
malam ni nak tanya korang tentang gambar kat bawah ni..
1 gambar ni boleh mengambarkan semuanya..
kalau korang amati gambar ni banyak yang korang boleh simpulkan..
percaya atau tidak ini lah yang selalu terjadi dalam kehidupan kita..



KIC nak ulas sikit je tentang gambar ni..
perempuan kadang2 memang dah kurus..tapi perasan yang diri tu gemuk..
yang lelaki pulak perut boroi..tapi perasan perut yang boroi tu lah aset mereka..huhu..
kira dah hensom sangat lah tu kalau dapat perut macam tu..huhuhu
pelik kan..
tapi iu lah kenyataannya..


p/s: pendapat korang pula macam mana..???mesti macam2 yang bermain di fikiran korang kan..huhuhu..


10 comments:

HaNa Hani said...

bese la..manusia mcm tuh laa
haha
^_^

apik pehe said...

aaa..pendapat apik lak..
perempuan memang tak puas hati lagi dengan keadaan sendiri..

lelaki lak anggap macho jer walaupon diri tu sebenarnyer tak..hehehe

FasiHaH SupiaN said...

hehehe pempuan memang macam itu...tp xsuka lelaki perut boroi.huhu

kepochicomel said...

itulah perempuan.tak pernah puas dengan ape yg ada.sentiasa inginkan lebih,kan?

iz said...

sambil baca sambil tersenyum..haha

btw,new update>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/06/bosan-arr-dengan-hidup-nih.html

Rozuan Ismail said...

biasalah manusia memang tak pernah puas.tapi setuju yang bab pompuan tu.kawan wan duk cakap diorang dah gemuk tapi wan tgk kurus je.haish.

GeminiGurlz said...

mmg ada yg camtu...hehe...

wanda said...

betul sesangat..!!mmg ade!!hehee

eB ezrin said...

ha ha ha, rasenyer betol kot ;p

Irma A.Wahid said...

betol2~~heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...