Friday, March 11, 2011

~ 5 bintang untuk filem ini..=)

assalamualaikum u ol...

wahhh..hari ni habis kelas terus keluar pergi tengok wayang..
sempat lagi tu kan..
ye la kelas habis pukul 4ptg..
so dengan pantas nya terus pergi The Mines..
macam excited je...tengok cerita apa tu???
haaa...K.A.M.I tengok cerita Hikayat Merong Mahawangsa..
nasib baik tak full..tak sia2 la pergi first day cerita ni ditayangkan..
ni pun pukul 11 mlm tadi baru balik..
sangat penat..tapi nak juga cerita dengan kawan2 semua..
ni baru la dapat update..



memang best cerita ni..
tak rugi pun tengok..
serius..saya bagi 5 bintang la...=)

seat pun full je tadi padahal bukan hujung minggu pun..
cerita ni boleh bagi impak la..sebab K.A.M.I dah terkena badi Merong Mahawangsa ni..
cakap pun dah ala2 sasterawan pula..huhuhu..

tak rugi kalau tengok filem ni..
abis je filem ni tadi..siap ada yang bertepuk tangan lagi tau dalam panggung tadi..
tabik la kat pengarah muda Yusry KRU dapat hasilkan filem epik hebat ni..=)


12 comments:

Cik Bib said...

wah..da tgok ke?aish...jelez nih..

Along Usop said...

nak tengok!! =)

Cik Elyn said...

macam best je... nak tengok gak la~

markonah said...

dasyat cik amal ye, trus pg time 1st time tayangan... En. Azim x mara ke ko kluar mlm? keh keh keh...

Wan Ahmad Izudean said...

best ke? alang2 gi mid valley petang nie leh tengok citer nie...

Anonymous said...

wah! 1st day tyangan cik amal dah pg tgk... En.Azim x mare ke kuar blik mlm2? keh keh keh....

Nour Akmal said...

Cik Bib :

huhu..g tgk tau..=)

Nour Akmal said...

Along Usop:

klu nak tgk g cepat ye..huhuhu..
nk tgk movie len ajak sy..=)

Nour Akmal said...

Cik Elyn :

aku tau ko msti tgk nye nnt..ko kn kaki wyg gak...=)

Nour Akmal said...

Wan Ahmad Izudean :

yup..g tgk tau..best..!

KuNanGKuNanG said...

wajib tengok ni....

Why Farouk said...

dah tgk jugak..
saya pun ada buat entry pasal muvie ni..
klu sudi bacalah.. :)

http://whyfarouk.blogspot.com/2011/03/hikayat-merong-mahawangsa-faces-behind.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...