Saturday, March 19, 2011

~ cara saya berblogging...~

assalamualaikum u ol..

apa tujuan kite berblog ni ye..?
ha...korang pun tau jawapannya kan..
jawapan tu pun datang dalam berbagai2..huhuhu..
so selama saya wujudkan blog Kechik Itu Comel..
macam2 yang saya dapat..
sangat2 best berblog ni tau..
yang ada blog tu dah tentu tau..sebab kita serupa......=)

tiap hari kalau boleh saya akan update blog..
sekurang2 nya 1 entri 1 hari..lebih lagi bagus..=)
sibuk macam mana pun saya akan update blog..
update blog tu penting sangat tau..
lagi rajin kita update blog lagi bagus..
banyak kelebihannya..
nak tau korang try la update blog selalu..
pasti ada perbezaannya nanti..

saya ni kalau ade masa memang akan jalan2 kat blog rakan blogger yang lain..
bukan apa..kita ni sama2 blogger..so kena la support antara satu sama lain..=)
cara saya berblogging senang je..sangat mudah sebenarnya..
bermula dari blog saya sendiri je..=)
orang tua2 cakap yang dekat tu lebih baik..
kalau korang nak tau baca sampai abis tau..


bermula dari komen2..
In'Allah, saya akan serbu blogger yang komen blog saya..



tak kira la komen yang macam mana pun..
saya akan singgah ke blog mereka..=)



dari sini pun saya akan blog walking..
so sapa2 yang rajin tinggalkan jejak tu kira bertuah la..huhu..
tapi jangan tinggal jejak je tau..
baca2 la apa yang patut kat blog ni ye..huhuhu




muka2 yang bertuah la ni..
saya akan berblogging dari sini juga..
kalau time klik kat muka diaorang ni and ada link kat situ..
saya pasti akan singgah..=)



 yang last sekali mesti la blog yang saya follow..
so sapa2 yang rajin update blog tu memang best la..
saya akan singgah..=)

so senang kan nak berblogging ni..
kita boleh mulakan dari blog kite sendiri..
nak seribu daya..tak nak seribu dalih...=)

tak rugi pun kita buat semua ni..sambil kite boleh naikkan traffic blog kite,
boleh juga kita support blogger lain..naikkan traffic diaorang pula..
win-win situation..


20 comments:

Woofer Storm said...

tujuan berblog ni berbeza mngkt blogger tu sndri,..eheeee

follow sni ye..

Woofer Storm said...

tujuan berblog ni berbeza mngkt blogger tu sndri,..eheeee

follow sni ye..

AesyaZealous said...

hehe..cam same je dgn kite

il ya na said...

bende plg best bila buka home ade comment need to moderate. suka sgt!

sab said...

keep in touch always dear :)

Nour Akmal said...

Woofer Storm :

betul tu..=)

Nour Akmal said...

AesyaZealous :

huhuhu..ye ke..kite kan blogger..=)

Nour Akmal said...

il ya na :

betul tu..setuju..=)

Nour Akmal said...

sab :

yup...suka3...!!!

Apiz said...

same lah kite...XD lala~

HAJAR hasan said...

menarik! thanks ya. nnt buat tips lg tau. ngee~ salam kenal juga. ;)

awEEN said...

same la care kite berbw..tinggal jejak kat sini supaye cik kechil itu comel boleh singgah blog saye hehehe...

Nour Akmal said...

Apiz :

yeke?huhu
gud2..=)

Nour Akmal said...

HAJAR hasan :

in"Allah..salam kenal juga yaaa...=)

Nour Akmal said...

awEEN :

sy pun akan dtg ke blog cik aween...=)

Apiz said...

hehe...thanks singgah apiz nyer blog sekali..XD

Why Farouk said...

yup3..
mmh kena slalu upddate entry n support atr 1 sama lain kan kan kan..
:)

Mr. Kamikaze said...

aku nampak ko follow blog aku.. haha.. maceh2..
Kisah perempuan seksi

Cik Elyn said...

kalau bole mmg nak update 1 entri 1 hari. p time tak dan. huhuhu :P

Aziey said...

Saya masih baru, masih belajar selok belok berblog huhu hrp beri petunjuk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...