Tuesday, March 22, 2011

~ Remy Ishak & Maya Karin..Promosi Filem Cun!

assalamualaikum u ol...

baru balik dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi..
bukan sebab ada kelas kat situ..
tapi sebab teringin pula nak tengok Remy Ishak dan Maya karin..
kelas pula habis awal tadi..terus la pergi ke Fakulti Bahasa ni..
haaa...tadi pelakon popular ni datang ke UPM untuk promosi filem mereka, Cun!

filem arahan Osman Ali yang "menjodohkan" Maya Karin dan juga Remy Ishak 
filem komedi cinta ni menceritakan tentang
bila hero kampung cuba-try-test awek glamer!
ni juga merupakan tag line filem ni..
filem Cun! ni akan ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia
pada 31 Mac 2011..
jom pakat ramai2 tengok filem ni nanti..

memang cun la Maya Karin tu..Remy pulak hensom juga..huhu...
walaupun tak dapat bergambar dengan mereka..tapi tak apa la..tengok je la dari jauh..
apa2 pun mereka berdua memang best la..
memang ramai betul la umat manusia tadi yang berkerumun di sekeling pelakon2 popular ni..
so malas la nak menyelit2 ni..bagi peluang kat diaorang yang lain..huhuhu...
jom tengok gambar2 yang berjaya saya curi2 ambil..huhuhu...=p
















11 comments:

IzudeanSEVEN said...

ye ke? tak tahu pun..bestnya korang!

cik najihah said...

O ARI NI YE.
alamak x sempat nk pegi tadi ade kelas..huwaa

Nour Akmal said...

IzudeanSEVEN :

dia promosi kat fakulti area cni je..huhu..tadi pun sbb klas abis kul0..tu yg dpt g tgk tu..=)

Nour Akmal said...

cik najihah :

a'aa..ari ni..smp tgh hari je td..tapi rmai student yg dtg..tak sangka gak..

Lizzie Yasmin said...

Maya Karin nmpak simple dan cantik...

cik najihah said...

aah upm..fak sains & teknologi makanan :)

Encik Luthfi said...

comel lo maya karin

solo molo said...

ade yg ckap m0vie nie best !~

Nour Akmal said...

Lizzie Yasmin :

memang nampak simple je tu..tp cantik tau..=)

Nour Akmal said...

solo molo :

tu la..memang nampak best pun..=)
komedi cinta..

Nour Akmal said...

Encik Luthfi :

nampak face to face memang lagi cntk..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...