Wednesday, March 2, 2011

~ Gila Traffic....?penting ke?

assalamualaikum u ol...

ni bukan cerita pasal traffic light ye...
tapi pasal traffic blog..huhu..
so jangan salah tajuk pulak ye..huhu..
sejujur2nya blog saya ni kadang2 nak gak merasa gila traffic juga..
kalau boleh nak traffic macam otai blogger tu..
perggghhh..masuk2 blog diorang je..memang sesak la..
kalah jalan2 kat KL tu..
berhimpit2..huhu..tak caya korang try la serbu blog diaorang tu..
bukan senang nak jadi macam mereka tu..
buat je entri berpusu2 orang nak baca..
best kan...???
blog saya ni biasa2 je..tak sesak mana pun..
macam jalan kampung je..
kadang2 tu 2, 3 kenderaan ye yang sudi nak lalu..huhu...

penting sebenarnya traffic ni..
tiap blogger kena peka la dengan hal ni kalau nak blog korang ni tip top..
saya pun masih bertatih lagi untuk dapat kan taffic yang tinggi..
so sama2 la kita usaha untuk sesakkan blog kita dengan pembaca ye..
bukan senang tu..tapi tak mustahil kan...=)

16 comments:

naqiah said...

hehehehe.... sy gila traffic.. tp xda org nk masuk jln kg.. jln bandar org suke la..

ain said...

alamak, tak penah terpikir pon psl traffik nih. mane blog yg best ain fllow, n salah satunye blog awak..:)

Nour Akmal said...

naqiah:

huhu..memang orang suka lalu jln bandar je..huhu..=p

Nour Akmal said...

ain:

thanks ain..=)

annenyss said...

anne tak kisah traffic.tp xtaulah akan datang.haha :)

Dda Ly said...

betul tu, bukan senang...kne usaha lebih...huhu

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

aimi shahida said...

best ka gila trapik ?
haha :P

Nour Akmal said...

Dda Ly :

betul tu..kena usaha lebih la mcam ni..
susah tapi kalau dapat memang berbaloi2..=)

Nour Akmal said...

aimi shahida :

best kot..cuba, try, test...huhuhu...=p

rizaros said...

best la kalau org jguk blog.. :)
jd smangt untuk kita :)
dah follow, jom follow jgak :P

Mizz Farah said...

done

ZACK ENTRY said...

mereka juga bermula dari bawah..

dulu facebook mana ada meriah dengan dunia blog..lengang jer facebook tu, sekadar tengok peribadi orang jer..


berblogging la dengan cara yang betul, trafik itu akan datang dengan sndirinya..^^,

Nour Akmal said...

rizaros :

betul tu..sy awl2 lg dah follow blog awk..=)

Nour Akmal said...

ZACK ENTRY :

saya sokong dengan zack..
usaha je la mne yang mampu..=)

Cik Azizah said...

jijah tak kejar trafik pon..cukup la bloging cara tersendiri...

ha..ni jijah tag kamu dalam GA http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/03/smiley-baggy-giveaway.html

join la yer..

Cik Azizah said...

jijah tak giler trafik...cukup blogging cr sendirik...hehehe


jijah tag kamu dlm GA ni http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/03/smiley-baggy-giveaway.html

join la yer sblm 17 mac

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...