Saturday, March 5, 2011

~ Bila blogger kering idea . . . . . . . . ~

assalamualaikum u ol..


ni lambang kalau idea penuh dikepala..
bernyala2 pula tu..
wahhh...
tapi kalau tak ada idea macam mana pula ye..


ni kalau dah kering idea..berkerut dahi..huhu..
muncul la tanda2 soal tu..huhu...


seorang blogger perlukan idea yang bermutu, 
kualiti dan mungkin juga yang boleh pikat pembaca..
senang ke susah tu...???
sebenarnya susah juga bagi saya..
sebab newbie kan..
lain la otai2..
ada je idea yang bernas..yang pembaca suka..
haaa...yang tu memang kita kena belajar la..
bukannya buat blog tu tiba2 ramai yang suka kan..
amik masa juga..
tapi macam mana bila tibe2 je kite kekeringan idea..
haaaa...tiba2 je tak tau nak update apa kat blog kita tu..
mesti pernah jadi macam ni kan..
itulah cabaran namanya..

parah kalau tak ada idea ni..
asyik fikir topik apa la yang nak di post kat blog ni..



 mungkin situasi ini akan terjadi bila blogger kekeringan idea..
tension sampai macam ni ke?huhu..
time nak exam pun tak macam ni kot..huhu..=p


penuh dengan persoalan..pening2..!


  
rasa masa tu cepat je berlalu..
tu yang makin gelabah tu..
semua benda tak jadi..


 mula la rasa macam nak gigit laptop je..huhu..
ganas kan..
ni kira tahap dahsyat dah ni..huhu..

jangan la sampai macam ni ye kalau dah kering idea sekalipun..
huhuhu..
kes berat dah ni..


jangan anggap ia susah..
sebab diri kita je yang boleh mengubahkan..
jadikan hidup korang lebih simple dan mudah..
" if u want, u will get it "

1 comment:

annenyss said...

waaa jangan gigit laptop!haha

idea , sila datang kepada amal . hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...