Saturday, March 12, 2011

“saya blogger gila trafik”

assalamualaikum u ol...

kali ni nak join bloglist blogger Taufiq Helios..
senang je pun syarat2 nya..
kalau korang pun nak join..klik sini...



bagi saya trafik ni sangat la penting untuk blogger..
tanpa trafik blog tu tak ada makna..
tak kira la bagi blogger baru macam saya ni atau pun otai2 blogger..
kalau tengok trafik kite naik mencacak alangkah bahagianya kan..
so korang kena la sensitif sikit dengan trafik blog korang..
kena la ada peningkatan..
bukan makin turun..

so untuk dapatkan trafik saya akan promote blog saya pada group2 blogger..
rajin2 serbu blog yang saya dah follow dan juga yang follow blog saya..
so dari situ mesti sedikit sebanyak kita akan dapat trafik juga..
so kena la rajin..
tak boleh nak malas2 ni..
ingat..trafik tu penting untuk blogger..
tapi jangan sampai gile sangat la ye..gila sikit2 tak apa..huhuhu...



7 comments:

taufiq helios said...

wouyeh! nnti TH masukan blog kamu ye :)

diana said...

sekarang ni ramai blogger dah malas bw..
ping blog kat komuniti blog lepas tu lepak2 kat forum..
ceting2..
cemana nak dapat traffic kalau dah gitu..

Along Usop said...

nanti along pon nk join gak!!

muahahaha.. trafikk!!!! aku gile kat ko!! =p

Nour Akmal said...

taufiq helios :

thanks taufiq..=)

Nour Akmal said...

diana :

tu la kan..kne rjin la..bukan senang..tp kne usaha..bukan nya trafik tu dtg sendiri kan..

Nour Akmal said...

Along Usop :

join..jgn tak join..huhuhu

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak join gak la..hehehehe
nice lah :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...