Friday, March 4, 2011

~ Sangat tension dengan masalah ini..ada spe2 boleh tolong saya tak??~

assalamualaikum...

macam mana nak settle kan masalah ni..
aduii...setting semua dah godek..
tapi still mcm ni juga..
tiap kali blogger nak letak link saya kat feed diaorang..
mesti tak leh found..
kalau korang tak faham masalah saya ni..
tengok gambar ni..
 mungkin pas ni korang akan faham..



link blog saya di bloglist side bar blogger Ady Budika..



link blog saya di bloglist side bar blogger Azfar Roslan..



link blog saya di bloglist side bar blogger Misz Elyn..


memang jadi masalah benda ni..
bile ade blogger lain nak letak link saya kat blog diaorang 
mesti jadi macam ni..
tengok la tarikh update...!
1 month ago..???
padahal tiap hari saya update blog..
bila klik je blog Kechik Itu Comel tu, akan terjumpa la benda ni...



keluar la benda alah ni..
emmm....
kalau korang tak nampak..klik pada gambar..


belum pun dua bulan dalam dunia blog ni..
ada pula masalah macam ni..
sebenarnya sebelum ni masa saya mula2 buat blog saya gunakan
link www.kechik-molek.blogspot.com ...
lepas bape minggu lepas tu saya tukar link kepada
www.jarijemariemas.blogspot.com , link ni saya guna sampai la sekarang..
mungkin silap saya juga sebab tukar link..
tapi saya tak tahu benda ni akan jadi macam ni..
kalau tahu sampai bila2 pun saya tak tukar link..

benda ni menyusahkan saya..sebab bila saya join segmen bloglist blogger lain..
akan jadi macam ni la bila blogger lain list kan saya dalam bloglist diaorang kat side bar tu..
macam2 dah saya godek kat setting..tapi still mcm ni juga..
ada sape2 tak yang boleh tolong saya..???
saya sangat2 perlukan pertolongan..

7 comments:

Anonymous said...

aku xtaw...sbb aku xde blog~ haha..peng

faiqah said...

hello:)thanks singgah blog kita:)
btw,,dulu i pun jadi cmtu..tp mmg xle watpe da..

shikinbudakbaik said...

cianya~~ cuba la usha blogger2 yang wat tutorial..msti tau cmne nak wat..

datang cini jalan2 wat nakal n follow u~~

Nour Akmal said...

faiqah:

memang tak leh buat ape ke?
so masalah ni mmg tak leh nak settle la ye..

Nour Akmal said...

shikinbudakbaik :

thanks shikin..
nanti sy cbe try..dah penat dah duk godek benda2 ni..tp still sme juga..

Hariz said...

the solution is bagi tau orang yg letak blog awk as bloglist dia yang awk da tukar url..

Nour Akmal said...

Hariz :

dh bgtau..url br pn dah bgtau..tp bile msukkan pun masih sama je..tak de prbhn pn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...