Thursday, March 10, 2011

‘KATEK EXPLORER’

assalamualaikum u ol...

nak join segmen puteri katek lagi la..
kalau korang nak join jom la..mudah je..ada hadiah tau..=)
nak join klik sini..



saya suka entri pasal permainan zaman kanak2..
sebab bila baca entri ni teringat zaman kanak2 saya yanag sangat best bila dikenang..
semua permainan yang ada tu saya main..
syok nya..
rasa nak jadi kanak2 balik la..huhuhu...

blog PUTERI KATEK ni best ape..kalau tak best tak kan la saya follow blog dia dulu lagi..
so entri pun best..selalu sopport blogger lain dengan blog review..
sangat positif blog ini..suka3...!!!

5 comments:

putERi-kAtEk said...

hahahaha so ni kira kalau review ni positif la ni ye hahahahaa....pandai pandai....

hahahaha.... jom la kita main mainan zaman dulu2 punya tu...huhuhu....xde geng ni...


terima kasih sudi join.... salam kenalan

putERi-kAtEk said...

hehehe...mana shoutbox dear..mcm mana nk tinggalkan jejak....boleh aja...hehehe...pegi tgk bloglist blogger gurls katek skrg...hehehe

Nour Akmal said...

waahhh..cepatnya buat..=)
thanks sekali lagi..shout box blm bt lgi..nnt dah ready mgkn sy akan letak..=)

putERi-kAtEk said...

shoutbox tu penting tau...sbb pembaca nak tinggalkan jejak.....buat cepat2 ye...hehehee...

kita sama2 berblog, support antara satu sama lain kan...hehehe...

saya pun bru juga dlm dunia blog ni...

iz said...

salam perkenalan (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...