Wednesday, March 2, 2011

~ senarai pememang first GA blog saya ~

assalamualaikum u ol...


sori sangat2 sebab lambat umum nama pemenang..
agak busy semenjak dua menjak ni..huhu..
serius saya sangat susah nak pilih pemenang..
sebab semunya hebat2 belaka...=)
tapi saya terpaksa la memilih 3 orang pemenang sahaja ye..
walaupun GA ni saya buka untuk 4 hari je..tapi penyertaan memang banyak..
sampai dah tarikh tutup pun still ada yang nak join..
terima kasih semua...
malas nak bebel panjang lebar..
sebab korang pun tak sabar kan nak tahu sapa pemenangnya..
ok...ini la dia pemenang yang bertuah tu...=)



haaa.....nama2 yang tersenarai sila Pm inbox saya di FB...tq..
thanks sebab sudi join GA blog saya hari tu..
korang semua memang best!!!



4 comments:

naqiah said...

hehehe... tahniah sape y dpt 2..

nelly said...

Tahniah kepada pemenang !!
=)

Fireworks, Joel Leslie said...

wahh, tahniah kpd yg mng... huhu, x mng laa.. :'( xperrr lah. :|

Mama Zharfan said...

congrats to winners

me click HB

nak menang purse clarks ori? jom vote!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...