Thursday, March 31, 2011

Design kasut yang pelik..tapi menarik..

assalamualaikum u ol...

tadi jalan2 kat google..
saja la tengah bosan2 ni..
tibe2 je terjumpa pula design2 kasut..
ada yang buat saya terkesima juga la..
sebab design agak pelik la juga..
kalau shopping kasut tak pernah pula jumpa kasut2 yang pelik2 ni..
mungkin pasaran tak ada kot, tak ada permintaan..=)
so saja la nak share dengan korang design2 kasut yang saya jumpa ni..


kasut zirafah..
mungkin sebab zirafah tu tinggi so design ni dijadikan kasut tumit tinggi..


kasut kuku panjang..
ganasnya kasut ni..sesuai digunakan untuk mempertahankan diri..huhu..



kasut kereta..
yang ni sesuai pakai masa tengah memandu kereta..huhu..



kasut bulu kaki..
alamak..geli la pula tengok kasut ni..ade yg nak pakai ke..?

kasut lilitan kasih..
yang ni nampak unik kan..



kasut Lady Gaga
yang ni Lady Gaga je yang sesuai pkai kot..huhu


kasut renangan
sesuai ketika di tepi pantai..huhu


kasut boxing
kasut yang boleh digunakan untuk menumpuk..
tapi yang uniknya bukan tumbuk pakai tangan..
tapi pakai kaki..huhu


kasut alam sekitar
sesuai untuk sapa yang sayangkan alam sekitar..
siap ada pokok lagi..huhu


kasut ikan
ala..macam geli je nak pakai..hanyir tak rasa2nya..?huhu


kasut chewing gum
macam terpijak chewing gam kan..
padahal design nya memang macam ni..


kasut lastik..
sesuai dipakai masa nak memburu..
boleh lastik burung ni..huhu


kasut kaki ayam
macam kaki sebenar je..kalau pakai ni mesti orang tertipu..
ingat korang tak pakai kasut..


5 comments:

cikkacak said...

; awesome kasut2 ni . HHI

Nesa Wazir said...

kasut boxing bole boxing gune kaki :P

saya YANA said...

hari tu yana gi Karimon ade nampak kasut high heel yang heel nye tu cam bulat2.. cam buah angur tu.. cuba susun cam 4-5 bijik.. cam tu la.. cantik jugak la..

efa nur said...

hikhikhik...menarik.. :D

sasa said...

belikan kasut vinnci tuk sasa dah okay..xmao kasut pelik2..ehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...