Thursday, March 31, 2011

SEGMEN: Entry saya terbaik dari ladang

Assalamulaikum u ol..

TUTUP DAH....!!!!

INI ENTRY MELEKAT...!!!
nak baca entri baru, scroll ke bawah ye..

Hari ni teringin pula nak buat segmen..
Mudah je..sangat mudah..huhuhu..
Mudah sebab ia berkaitan dengan blog korang juga..bukan saya tanya pasal blog orang lain..
Blog korang kan dekat dengan hati korang tu..
Hari ni nak buat segmen tentang entry blog korang..
Nak tau mana 1 entry korang yang paling best dan yang boleh pikat pembaca..
Saya nak 1 je ok..tak nak lebih2..
Sambil buat segmen ni dapat juga saya dan blogger lain baca entry korang ni..
Best tak..?huhuhu..=p
Jom la join ramai2..=)




  1. sila letak header saya ni pada entri korang..
  2. tajuk : SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG
  3. lampirkan entry korang yang paling terbaik dari blog korang. tajuk dan juga link sahaja..1 je tau..tak nak lebih2..yang lama2 punya pun tak pe la..yang penting best..
  4. dan kenapa korang pilih entry tu sebagai entry pilihan..?

tu je..mudah kan..
kalau dah siap paste kan link korang kat cni ye..
tiap hari kalau tak ada kekangan masa saya akan promote blog dan entry korang yang best tu..
tarikh tutup segmen : akhir bulan ni, 31/3/2011 khamis..
kalau ada sambutan mungkin akan dilanjutkan..=)

14 comments:

CIK SYAZ said...

http://syazzulkefle.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html
sudah join :) hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

Liey Yatiey said...

http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

Sudah join :D

GadisKechil said...

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-terbaik-dari-ladang.html

GadisKechil mohon join ye!

fza_eyzzah said...

izah join ;)

http://fzaeyzzah.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

kecHik said...

saya join jga..=)
http://atinchumel.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

DAH JOIN... (*___*)

manueng said...

nak join jugak ;)

http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

Muhammad Helmi said...

nak join jugak...
http://helmyunus.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

eb ezrin2 said...

JOIN ;P
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html
TQ

AdiSuda said...

esk last..bleh join ag tak??huhu

Nour Akmal said...

AdiSuda :

blh je nak join..jom2..!! =)

sha said...

wah, bagus buat segment

sha said...

Dah siap..

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/segmen-entry-saya-terbaik-dari-ladang.html

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...