Wednesday, March 23, 2011

~ Keputusan SPM...berdebar2...! ~

assalamualaikum u ol...

hari ni pagi2 lagi ramai blogger yang update blog pasal SPM..
so nak cerita pasal keputusan SPM saya ke?
emmm, ala..dah lama dah berlalu..kisah silam dah..huhuhu
ramai ke blogger yang akan ambil result SPM ni..?
hope semuanya berjalan dengan lancar la..
moga dapat result yang diharapkan..

kalau dapat result tak bape ok jangan kecewa sangat pula ye..
mungkin itu yang terbaik untuk korang kan..
keputusan kalau baik macam mana pun
tapi hati untuk belajar tak de tak leh juga kan..
tapi saya yakin calon2 yang akan ambil result nanti
mesti result diaorang gempak2 kan..
kalau semua dapat straight A boleh la suruh mak ayah buat kenduri..huhu..
mesti best kan..

saya dulu result SPM biase2 je pun..dah 7 tahun berlalu..
tapi kenangan tu tetap segar..
apa2 pun hidup perlu diteruskan kalau result tak seperti yang dijangkakan..
so kalau dapat result teruk jangan putus asa tau..
hidup korang panjang lagi..
kalau niat korang nak belajar, mesti dapat sambungnya..
yang penting usaha..saya dah rasa semua tu..
saya dulu pun walau keputusan SPM biasa2 je,
alhamdulillah dapat sambung peringkat diploma 
dan sampai la sekarang ke peringkat ijazah..
puas la gak dengan hidup sebagai pelajar ni..

apa2 pun nak wish good luck untuk adik saya, Mohd Fadhli
yang akan ambil result hari ini..
moga dapat keputusan cemerlang..
jangan nak ingat kahwin pula ye..
haaaa..memang nak kena..jangan nak langkah2 bendul ni..
huhuhu..sempat lagi buat pesanan ringkas..huhuhu


8 comments:

Arenyss said...

betul2..masih ada peluang untuk berjaya dalam ipt..;)

Cik Elyn said...

aku ingat ko ckp 7A td. upenye 7 thn lepas. huuuuuuuuu :P

putERi-kAtEk said...

bagusnya kecik ni.....hehehee....

pandai ye nasihat org, boleh jadi motivator ni... hahahaha...

tapi betul walaupun mcm mana result, kita tetap kena usaha lagi.. kan?

p/s: keep it up gurl!! aktif

rudyson7 said...

Cepat-cepatlah kakak dier kawin ... adik dah tak sabar dah tu ~

Nour Akmal said...

Arenyss :

apa2 pun usaha dan niat untuk blaja tu ada..=)

Nour Akmal said...

Cik Elyn :

gile ko 7A..
result aku mne la segempak itu..huhuhu

Nour Akmal said...

putERi-kAtEk :

katek,mne plk leh jd motivator..kuat bebel je nnt..huhu..sbb ade pengalaman..tu yg nakl share..=)

Nour Akmal said...

rudyson7 :

amin..huhuhu..doa tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...