Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG


assalamualaikum u ol...

join segmen abg ben hari ni..
so kalau korang nak join juga..
klik sini..

ni bukan saja2 nak tayang muka tau..
tapi salah satu syarat segmen ni..huhu

tak ada gambar yang cantik..
so main sambar je mana gambar yang ada...=)


diberi nama Nor Akmal..nama manja amal..(manja ke tu) huhu..
anak jati Banting, Selangor..
Bekas pelajar Politeknik Shah Alam..
sekarang melanjutkan pelajaran di UPM, Serdang..
seorang yang simple..blog pun simple juga..huhu..
kawan2 cakap saya ni kelakar..
tapi tak tau la kan..cuma suka buat orang ketawa..best sangat..

jumlah follower saya sekarang : 527

kalau tak terlibat dalam dunia blog ni..
mungkin saya hanya layan FB je kot dan tak tau nak buat apa dalam dunia maya ni..
so blog ni salah satu aktiviti saya sekarang..
bagi saya blog ni penting kalau saya nak bercerita..
meluahkan perasaan..sharing pendapat yang bernas dari blogger2 lain....
dan paling penting dapat ramai kawan..tu yang saya nak..
tapi tak tau la kan orang nak kawan ke tak dengan saya ni..huhu
orang cakap berkawan biar beribu, bercinta biar satu..
so blog ni batu loncatan tuk saya dapat ramai kawan..
blog favorite yang akan selalu saya singgah adalah blog :


ramai lagi sebenarnya..sebab saya suka baca blog lain..
kalau nak senarai panjang lebar nanti..


25 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

Mamaleesya said...

mengunjungi rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 di sebalik tabir blogger dr abg ben.
kawan, oke ?

ShA + ZaM = LoVe said...

salam singgah dari blog Abg Ben

http://heandsheloves.blogspot.com/
> NiSha<

mas.saari said...

singgah dari segmen abg ben..
follower ke 532..salam perkenalan nour~

Lulu caldina said...

Semangat untuk terus berblogging...
Semoga kita semua berjaya...yeah...
*wink

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow (:

DaK CoMoT said...

comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

singgah dr blog abg ben..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

singgah dr blog abg ben..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

pRiNCe said...

nice entry ..:)


kawan2....jom join contest ni...
kowang berpeluang menang rm1oo..
cubela...

Miss Ran said...

menterjah sini pulak

Fadzillah Kamarudin said...

singgah balas kunjungan...
=)
salam perkenalan...

Fadzillah Kamarudin said...

lupa lak...
dah klik churp2...

.::cintabungablogspot::. said...

jom singgah amek template ringan & tak menyakitkan ati readers ;)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/bertukarrrrrr.html


cintabungablogspot dtg BW skali, jg² so'od... jg² bedahhh~~ ^^

Mizz Farah said...

done :)

miss epa said...

hai.salam kenal dari blog abg ben.
jom usha blog sy :

http://missepafazwin.blogspot.com/

syafeeqa said...

membalas kunjungan kembali.

selamat berbloging jugakk.

=)
p/s...psttt. sory lambat terjah. baru balek dari kelas nieyh. soryyy. hihi

annenyss said...

erk terharu....tq sudi singgah blog anne :)

haah anne pun layan fb je kalau tak blogging..haha

amal?manja..hehe ;)

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

AdiSuda said...

terjah kat sini..salam perkenalan kawan blogger..^_^

Nour Akmal said...

thanks semua..
nanti saya serbu n follow blog korang ye...=)

imnabila said...

dtg dari blog abg ben ~
follower yg ke = 548

singgah saya punya blog pule yee ~ :)

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal...jalan2 dari blog abg ben...nice 2 know u....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...