Saturday, March 26, 2011

Ringan kan lah blog korang tu...

assalamualaikum u ol...

nak cerita pasal blog pula la..
bukan apa saja nak kongsi apa yang saya rasa perlu bagi blog korang..
so yang first sekali nak cerita tentang berat blog korang..
bukan berat badan korang ye..huhu..
korang dah check ke belum..?
kadang2 bila saya blogwalking blogger lain ada juga la blog yang berat..
susah nak loading..nasib baik la saya ni penyabar orang nya..
so tunggu juga la sampai habis loading..
nak juga baca entry2 yang best..

lepas ni korang check ye blog korang tu..
kalau berat kurang2kan la berat tu..bagi senang sikit nak loading..
tak ada la nanti blogger lain buka je, tunggu lama sangat terus tekan "x"
tak best la macam tu kan..

ada seorang blogger ni cakap blog saya ni ringan..senang nak loading..
so terfikir la nak share tentang hal ni..


thanks la kepada fadzli


korang boleh ringan kan blog korang dengan buang widget2 yang merepek2 tu..
kalau boleh lagu pun tak payah pasang..
kalau letak gambar biarla saiznya tak besar ye..
lagi mudah korang check la kat sini:

2 comments:

saya YANA said...

tapi tengok pada line intenet tu jgak kan.. kalau da slow.. memang lmbatla bukak..

♥yaya budak suka embun♥ said...

blog yaya berat x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...