Monday, March 7, 2011

~ Jangan korang berani2 lakukan ini depan orang lain... ~

assalamualikum u ol..

malas nak bebel panjang lebar..
straight to the point..
waaahhh..speaking London la pula..huhu..
berkenaan dengan tajuk entri ni saya nak bagitahu korang tentang 
perkara yang korang tak patut buat depan orang lain..

1. kentut
yang ni agak bahaya la..kalau boleh jangan la kentut depan orang lain..buruk kot..lagi2 kalau bunyi dah serupa macam bom..huhu..bahaya2..yang kelakarnya lepas kentut tu leh pula tanya dengan muka tak bersalah " busuk ke..? ". adui...ada ke kentut yang wangi..huhu..lagi nak tanya.. dah la boleh mencemarkan alam sekitar..huhu..



2. korek hidung
ni pun salah satu yang kita boleh elak..bukan apa..agak tak senonoh la kalau korek hidung depan orang ni..kalau boleh cover2 la ye..kadang2 harap muka je cantik dan hensom, tapi depan orang syok punya korek hidung..huhu..memang la korek hidung tu antara cara untuk membersihkan lubang hidung korang..tapi sorok la sikit ye.. tapi kalau budak2 kecil yang buat macam tu macam sweet je kan..macam gambar pertama yang kat bawah ni..









7 comments:

annenyss said...

muka comel kalau buat benda2 ni,terus kena reject dengan mak mentua...hahaha

Nour Akmal said...

annenyss :

memang sah kena reject kot..huhuhu..

Anonymous said...

gmbo yg psl korek idung 2,xsenonoh sgt yg org dewasa 2 korek,pastu gi rase pulak,eeeeeeuuuuuuu pengotor betol...
yg psl kentut 2 plak,klu kntut dpn org mmg xtahu malu la,mak kita cakap klu kntut dpn org mknenye JUBOQ tu mmg xtahu adab!!!
:)

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

euww...yerk....geli nye...hahaha
jom lah ke sini singgah ke blog sye hehehe

Mizz Farah said...

hehe..farah dtg ni..cam biase k :)

amal...watlaa kotak comment ni jadi popup window :)

Dashboard > Settings > Comments > Comment For Placement > Pop-up window

Dekcik said...

eeeeee....geli jew..

nadia ar-rumaisha said...

haiiiiishhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...